/assets/img/header-08.jpg

Rooie Ben Autodemontage B.V.

Dit bedrijf claimen

Net buiten de wijk Osdorp in Amsterdam, naast de A5, kun je terecht bij Rooie Ben Autodemontage B.V. Het bedrijf heeft beschikking over een werkplaats en een terrein waar altijd auto’s staan. De onderneming houdt zich bezig met de demontage van Amerikaanse, Japanse en Europese auto's. Bruikbare onderdelen worden gedemonteerd, getest en opnieuw te koop aangeboden. Het bedrijf koopt schadeauto’s en sloopauto’s in die gebruikt worden voor demontage en recycling. Het is mogelijk om een auto op locatie te laten ophalen. Je ontvangt dan meestal een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Rooie Ben Autodemontage B.V. is door de RDW erkend om deze vrijwaringsbewijzen af te geven. De onderneming is aangesloten bij brancheorganisatie voor demontagebedrijven Stiba, de ARN (Auto Recycling Nederland) en beschikt over een KZD (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat. Voertuigen worden gedemonteerd volgens de regels en eisen die door deze organisaties zijn opgesteld. Zo worden er zoveel mogelijk materialen gereed gemaakt voor hergebruik of recycling. Tweedehands onderdelen worden op een eerlijke en transparante manier verkocht. Je kunt bij deze autosloperij ook terecht voor de aanschaf van tweedehands auto’s.

Bedrijfsgegevens

Rooie Ben Autodemontage B.V.
Osdorperweg 705
1067SV Amsterdam
KvK: 33229647
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 - 17:30
 • Dinsdag
  8:30 - 17:30
 • Woensdag
  8:30 - 17:30
 • Donderdag
  8:30 - 17:30
 • Vrijdag
  8:30 - 17:30
 • Zaterdag
  8:30 - 17:30
 • Zondag
  Gesloten

Beoordeel Rooie Ben Autodemontage B.V.

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

08-06-2019, 09:21

Al diverse keren langs geweest voor onderdelen voor diverse modellen auto's en ben elke keer vriendelijk en goed op weg geholpen. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat een tweedehands onderdeel verkeerd is of niet werkt, maar deze kon ik probleemloos omruilen voor het juiste of een werkend onderdeel. Goede service, nette prijzen!

10-05-2019, 13:03

Aandrijfas gehaald voor onze Suzuki. Aandrijfas was de verkeerde en was helemaal roestig had al was dit de juiste wel geweest niet te gebruiken volgens monteur (zou gaan lekken bij oliekeerring) Gebeld geen andere, zeiden dat ze ook helemaal geen andere onderdelen meer hebben(Suzuki) en ook geen mogelijkheid om terug te brenegn. Kortom geld weg (60,-) Dus ze zien ons nooit meer!

Autosloperijen in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.