/assets/img/header-08.jpg

Auto Onderdelen Nederland BV

Auto onderdelen Nederland BV is actief in de in- en verkoop van automotoren en versnellingsbakken. In de loop der jaren hebben wij een groot internationaal netwerk opgebouwd van klanten en leveranciers. Onze grote voorraad stelt ons in staat om vrijwel elke type motor of versnellingsbak snel te leveren door heel Europa. Kwaliteit en betrouwbaarheid voorop gesteld. Auto Onderderdelen Nederland BV betrekt haar motoren en versnellingsbakken van diverse kanalen. Alle motoren en versnellingsbakken worden bij binnenkomst door onze vakkundige technici gecontroleerd. Als de motor of versnellingsbak in orde wordt bevonden schrijven we deze in onze database. Bouwjaar en km-stand zijn dan ook bekend en eventuele herkomst. Als de motor of versnellingsbak verkocht is, wordt deze nog eenmaal gecheckt voordat de motor of versnellingsbak klaar gemaakt wordt voor transport.

Bedrijfsgegevens

Auto Onderdelen Nederland BV
Sportstraat 26
6466AW Kerkrade
KvK: 75789213
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Beoordeel Auto Onderdelen Nederland BV

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

20-09-2020, 16:03

Had er een slot voor een Peugeot 207 gekocht. Bleek dezelfde dag nog dat het niet het juiste slot was. Dit aangegeven, waarna er werd gezegd dat deze omgeruild kon worden. Vervolgens drie weken lang elke zaterdag langs geweest, om telkens te horen dat ze 'm nog niet hadden uitgebouwd. Prima, maar na nog eens twee weken wachten wilden we ons geld terug. Meneer was er niet van gediend, maar we hebben een herroepingsformulier ingevuld. We zijn inmiddels zes weken verder, nooit het geld terug te zien. Eindstand: we hebben dus blijknaar geld gedoneerd aan dit bedrijf. Geen geld terug en ook geen onderdeel meer, gezien we dit teruggegeven hadden zodat we het geld terug konden krijgen. Voor ons nooit meer. We gaan liever naar een bedrijf wat daadwerkelijk levert, in plaats van alleen maar smoesjes.

18-09-2020, 17:17

Niet aan te raden , als je maar betaalt ligt de bak binnen 2 dagen voor je deur , helaas niet de vereiste bak , maak dan je borst maar nat ; “we komen hem omruilen meneer , geen zorg “ . Inmiddels 5 weken en talloze telefoontjes verder en smoezen : “ligt aan Postnl” , (laatste heeft niets in opdracht bij navraag). Niet mee in zee gaan is mijn advies .

13-05-2020, 08:03

Bijzonder tevreden over dit bedrijf. Komen de gemaakte afspraken correct en stipt na en leveren bijzonder snel. Heb nu enkele keren wat besteld en ben vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Een aanrader vind ik

21-04-2020, 07:55

Autosloperijen in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.