Auto Recycling Company

Auto Recycling Company in Maarheeze verkoopt onderdelen van onder andere Volkswagen en Audi. Maarheeze is een dorp in de gemeente Cranendonck, in Noord-Brabant. Je kunt bij dit bedrijf je tweedehands auto, sloopauto of schadeauto inleveren en direct een vrijwaringsbewijs en soms een vergoeding ontvangen. Met het vrijwaringsbewijs, dat kan worden afgegeven door RDW erkende bedrijven, kun je aantonen dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de kosten van je auto, zoals de wegenbelasting en verzekering. Auto’s die door het bedrijf ingekocht zijn, worden vakkundig gedemonteerd. De onderdelen worden te koop aangeboden. Je kunt bij deze autosloop langsgaan als je op zoek bent naar gebruikte onderdelen, maar je kunt ook een kijkje op de website nemen. Mocht het gewenste onderdeel er niet tussen staan, dan kun je telefonisch contact opnemen. Onderdelen van alle grote merken zijn hier te verkrijgen, zoals van Audi, Volkswagen, Skoda, Hyundai en Fiat. Je kunt hier terecht voor elektronica, onderdelen van de carrosserie, koelsystemen, motoren en remsystemen en nog veel meer onderdelen.

Bedrijfsgegevens

Auto Recycling Company
Rondven 18
6026PX Maarheeze
KvK: 57362432
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Auto Recycling Company

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 3 beoordelingen
mark
19-07-2022, 14:33
Geen communicatie.
Geen levering.
Heb aangifte gedaan van oplichting.
steven gabriels
23-06-2022, 01:09
Ik heb meer dan een week geleden autoonderdelen besteld bij Auto Recycling Company ( ≥ Auto Recycling Company uit Maarheeze - Advertenties op Marktplaats )
Nadat ik onmiddellijk betaald had krijg ik deze firma niet meer te pakken.
Ze beantwooden geen Mails, geen chatberichten en nemen op geen van hun twee telnrs op (lezen de whatsapp wel maar antwoorden niet).
zeer ondetrouwbare firma.
Rayan
26-06-2021, 18:01
Het zijn mensen die totaal niet van plan te zijn om de telefoon op te nemen als je een bestelling hebt geplaats. Helaas is mijn bestelling nooit aangekomen. Doen niet eens de moeite om je te mailen.

Beoordeel Auto Recycling Company

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.