/assets/img/header-08.jpg

Auto Recycling Company

Dit bedrijf claimen

Auto Recycling Company in Maarheeze verkoopt onderdelen van onder andere Volkswagen en Audi. Maarheeze is een dorp in de gemeente Cranendonck, in Noord-Brabant. Je kunt bij dit bedrijf je tweedehands auto, sloopauto of schadeauto inleveren en direct een vrijwaringsbewijs en soms een vergoeding ontvangen. Met het vrijwaringsbewijs, dat kan worden afgegeven door RDW erkende bedrijven, kun je aantonen dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de kosten van je auto, zoals de wegenbelasting en verzekering. Auto’s die door het bedrijf ingekocht zijn, worden vakkundig gedemonteerd. De onderdelen worden te koop aangeboden. Je kunt bij deze autosloop langsgaan als je op zoek bent naar gebruikte onderdelen, maar je kunt ook een kijkje op de website nemen. Mocht het gewenste onderdeel er niet tussen staan, dan kun je telefonisch contact opnemen. Onderdelen van alle grote merken zijn hier te verkrijgen, zoals van Audi, Volkswagen, Skoda, Hyundai en Fiat. Je kunt hier terecht voor elektronica, onderdelen van de carrosserie, koelsystemen, motoren en remsystemen en nog veel meer onderdelen.

Auto Recycling Company

Bedrijfsgegevens

Auto Recycling Company
Rondven 18
6026PX Maarheeze
KvK: 57362432
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 17:00
 • Dinsdag
  10:00 - 17:00
 • Woensdag
  10:00 - 17:00
 • Donderdag
  10:00 - 17:00
 • Vrijdag
  10:00 - 17:00
 • Zaterdag
  10:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Auto Recycling Company

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

26-06-2021, 12:01

Het zijn mensen die totaal niet van plan te zijn om de telefoon op te nemen als je een bestelling hebt geplaats. Helaas is mijn bestelling nooit aangekomen. Doen niet eens de moeite om je te mailen.

Autosloperijen in de buurt