/files/shares/content/LfNr5w_fKDSLx.png

Voordelen van een Pro Account

Bent u autosloper en wilt u profiteren van alle faciliteiten die Autosloperijen.nl te bieden heeft? Kies dan voor Pro Account! Met een Pro Account hebt u toegang tot een groot aantal faciliteiten die het Gratis Account niet biedt:

  • Vermelding bovenaan
  • Pagina Statistieken
  • Reageren op beoordelingen

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Pro Account ten opzichte van een Gratis Account is dat de bedrijfspagina van een Pro Account op iedere pagina, waarvan de locatie binnen een straal 10 kilometer van de vestigingsplaats ligt, bovenaan wordt getoond. Dat betekent dat u boven alle Gratis Accounts staat in uw vestigingsplaats. Dat geldt ook voor pagina's van plaatsen die vlakbij uw vestigingsplaats liggen. Daarnaast wordt u bovenaan getoond als een bezoeker zoekt op een postcode die binnen een straal van 10 kilometer van uw vestgingsadres ligt. Een Pro Account krijgt tot wel 10x meer bezoekers dan een Gratis Account

Pagina Statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt onder andere inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Reageren op beoordelingen

Vanuit uw account kunt u met een Pro Account niet alleen uw gegevens beheren, maar ook reageren op beoordelingen die geplaatst zijn door bezoekers. Reageert u op een beoordeling? Dan wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de persoon die deze review plaatste. Daarnaast kunt u aangeven of uw reactie op uw bedrijfspagina moet worden geplaatst of niet.

Pro Account afsluiten of upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een Gratis Account? Dan kunt u uw account upgraden naar een Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Pro Account!

Laatste nieuwtjes ontvangen?