Vrachtwagen of Truck verkopen

Op een autosloperij vind je tal van verschillende voertuigen. Je vindt er sloopauto's, schadeauto's, kapotte brommobielen, oude motoren en soms ook vrachtwagens. Soms liggen ze opgestapeld als wrak om puur en alleen tot schroot vermalen te worden en soms staan ze klaar om direct in het geheel verkocht te worden. Weer anderen staan als demontageproject klaar om geheel gestript te worden. Zo kunnen er onderdelen uit vrachtwagens worden gehaald, die kunnen dienen om andere trucks, die meer intact zijn, op te knappen. Voor al deze toepassingen is het mogelijk om je vrachtwagen te verkopen aan de autosloperij. Zij bekijken of je vrachtwagen nog een nieuw leven gegeven kan worden, van waarde kan zijn qua onderdelen, of puur verwerkt kan worden tot verkoopbaar oud ijzer en schroot.

Opnieuw de weg op

Vrachtwagens zijn een flinke investering. In plaats van het kopen van een nieuw model, kan het ook nuttig zijn om je te verdiepen in tweedehands modellen. Als je, om wat voor reden dan ook, van je huidige vrachtwagen af wilt, dan kan de autosloperij een goede afnemer zijn. Zij kunnen met hun ervaring vaak snel genoeg inschatten of de vrachtwagen die jij wilt verkopen nog een keer de weg op kan. Soms blijven de trucks in Nederland, maar in sommige gevallen worden ze ook geexporteerd. De autosloperij kan de vrachtwagen indien nodig weer gereedmaken voor een keuring, of simpelweg aan de hand van enkele reparaties weer rijklaar maken. Ook als er niet veel mankeert aan je oude vrachtwagen, dan is het de moeite waard om deze te verkopen aan de autosloperij. Omdat een sloop in de meeste gevalleen een mooie vergoeding voor jou oude voertuig wil betalen.

Ieder onderdeel telt

Omdat vrachtwagens enorme voertuigen zijn, bevatten ze enorm veel onderdelen. Sommige daarvan kunnen de tand des tijds prima overleven. Daarom kan zelfs in de meest afgedankte vrachtwagens een onderdeel ontdekt worden dat prima ingezet kan worden voor hergebruik. Dit onderdeel wordt los verkocht en kan dan geplaatst worden in een andere vrachtwagen om deze weer rijklaar te maken. De expertise voor vrachtwagens luistert vrij nauw. Daarom is het zaak dat je op zoek gaat naar een betrouwbare partner.

Vrachtwagen verkopen sloop

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Made, Noord-Brabant
  04-09-2021
 2. Zwagerbosch, Friesland
  20-11-2019
 3. Coevorden, Drenthe
  08-07-2019
 4. Leeuwarden, Friesland
  24-10-2018
 5. Nijmegen, Gelderland
  16-10-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Nijmegen, Gelderland
  02-03-2024
 2. Vijfhuizen, Noord-Holland
  12-02-2024
 3. Beuningen, Gelderland
  12-02-2024
 4. Ospel, Limburg
  11-01-2024
 5. Sittard, Limburg
  18-12-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 28 Noord-Holland
 2. 26 Gelderland
 3. 21 Noord-Brabant
 4. 17 Zuid-Holland
 5. 16 Limburg
(Sloop)auto verkopen?