Vrachtwagen & Truck

Trucks

Op een autosloperij vind je tal van verschillende voertuigen. Sommige liggen opgestapeld als wrak, om puur en alleen voor de schroot verwerkt en verkocht te worden. Anderen liggen als klusproject klaar om geheel gestript te worden. Zo kunnen er onderdelen uit worden gehaald die kunnen dienen om modellen die meer intact zijn op te knappen voor hergebruik. Deze tweede- of derdehands modellen vormen de derde categorie voertuigen op een autosloperij. Voor al deze toepassingen is het ook mogelijk om je vrachtwagen te verkopen aan de autosloperij. Zij kunnen bekijken of je vrachtwagen nog een nieuw leven gegeven kan worden, van waarde kan zijn qua onderdelen, of puur verwerkt kan worden tot schroot.

Opnieuw de weg op

Vrachtwagens vormen een flinke investering. In plaats van het kopen van een nieuw model, kan het ook nuttig zijn om je te verdiepen in tweedehands modellen. Wanneer je om wat voor reden dan ook van je huidige vrachtwagen af wilt, dan kan de autosloperij een gretige afnemer voor je vormen. Zij kunnen met hun ervaring vaak snel genoeg inschatten of de vrachtwagen die jij wilt verkopen nog een keer de weg op kan. De autosloperij kan de vrachtwagen weer gereedmaken voor een keuring, of simpelweg aan de hand van enkele reparaties weer rijklaar maken. Ook als er niet veel mankeert aan je oude vrachtwagen dan is het de moeite waard om deze te verkopen aan de autosloperij.

Ieder onderdeel telt

Omdat vrachtwagens enorme voertuigen zijn, bevatten ze ook talloze onderdelen. Sommige daarvan kunnen de tand des tijds prima overleven. Daarom kan zelfs bij de meest afgedankte vrachtwagens een onderdeel ontdekt worden dat prima ingezet kan worden voor hergebruik. Dit onderdeel wordt dan geplaatst in een andere verkochte vrachtwagen om deze weer rijklaar te maken, of het onderdeel wordt verkocht aan de handige doe-het-zelver. De expertise voor vrachtwagens luistert vrij nauw. Daarom is het zaak dat je op zoek gaat naar een betrouwbare partner.

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Kerkrade, Limburg
  12-02-2020
 2. Zwagerbosch, Friesland
  20-11-2019
 3. Coevorden, Drenthe
  08-07-2019
 4. Leeuwarden, Friesland
  24-10-2018
 5. Nijmegen, Gelderland
  16-10-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Beuningen, Gelderland
  25-03-2019
 2. Beuningen, Gelderland
  23-03-2019
 3. Ospel, Limburg
  18-02-2019
 4. 's-Heer Arendskerke, Zeeland
  05-02-2019
 5. Gorinchem, Zuid-Holland
  12-10-2018

Meeste bedrijven per provincie

 1. 12 Zuid-Holland
 2. 11 Limburg
 3. 11 Noord-Holland
 4. 11 Noord-Brabant
 5. 9 Overijssel
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.