Over ons

Leuk dat u een bezoek brengt aan de website Autosloperijen.nl. Op deze website vind je een overzicht alle autosloperijen die actief zijn in Nederland. Bent u op zoek naar een tweedehands auto, wilt u uw oude auto juist weg doen en verkopen of zoekt u tweedehands auto onderdelen? Dan bent u op Autosloperijen.nl op de juiste plek.

Actief sinds 2001

Al sinds 2001 is Autosloperijen.nl actief. Het huidige format is actief sinds 2018 en stelt bezoekers in de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een autosloperij of sloopbedrijf in de buurt.

Gegevens

Op Autosloperijen.nl staan ongeveer 350 autosloperijen en autoslopen vermeld. Een groot gedeelte van deze bedrijven vermeldt niet alleen NAW- en contactgegevens, maar ook openingstijden, aantekening en specialisaties, een website en Social Media accounts. De gegevens van de bedrijven worden zo veel mogelijk up to date gehouden.

Bezoekers

Autosloperijen.nl is een website die al lang meegaat. In de loop der jaren hebben honderduizenden bezoekers de website bezocht en op die manier een geschikte autosloperij gevonden. Op dit moment wordt Autosloperijen.nl enkele duizenden keren per maand bezocht.

Reviews en beoordelingen

Om klanten te helpen bij het uitkiezen van een autosloperij is het sinds 2018 ook mogelijk om een beoordeling op de website achter te laten. Dat betekent dat klanten aan anderen kunnen laten weten hoe zij een sloperij beoordelen. Autosloperijen en andere bezoekers hebben baat bij uw beoordeling. Schroom dus niet om uw ervaring te delen met anderen!