Aanhanger of trailer verkopen

Bij een autosloperij vind je voertuigen in variërende grootte, van kleine sloopauto’s tot campers en vrachtwagens. Zelfs de 45km-auto is steeds vaker te vinden op het terrein van een autosloperij. Daardoor is er ook een groeiende aandacht voor ondersteunende voertuigen die voor onderdelen of hergebruik dienst kunnen doen. Steeds meer mensen verkopen hun aanhanger aan de autosloperij. Dit kan in combinatie met een voertuig dat ze eveneens willen verkopen, maar ook los. Zo'n aanhager kan van nut zijn voor de autosloperij in de vorm van te maken schroot, maar vooral voor afzonderlijke onderdelen of een algeheel hergebruik als tweedehands variant.

Ondersteuning

De aanhanger, oplegger of paardentrailer biedt voor veel mensen een handige ondersteuning tijdens het rijden. Je vervoert er immers eenvoudig allerlei spullen mee. Dit kan beroepsmatig zijn, maar ook voor een hobby. Een goede en betrouwbare aanhanger of oplegger is dan ook van belang om verantwoord de weg op te kunnen gaan. Als gevolg van slijtage, schade of ongelukken kan een aanhanger of oplegger beschadigd raken of zelfs total loss zijn geraakt. In geen geval is de aanhanger helemaal niets meer waard. Een sloperij kan inschatten of de aanhanger of opleggen gerepareerd kan worden, of dat er bruikbare onderdelen gestript kunnen worden. Uiteindelijk kan zelfs het materiaal interessant zijn voor de sloop om als oud ijzer en schroot te verkopen.

Onderdelen of hergebruik

De autosloop is erin gespecialiseerd om onderdelen uit voertuigen te halen die weer ingezet kunnen worden in een ander voertuig. Deze tweedehands onderdelen kunnen zo een tweede leven gegund worden. Ook komen er zelfstandige autoklussers langs bij de autosloperij om gebruikte onderdelen te kopen voor hun klus of hobby. Een aanhanger of oplegger kan na enkele eenvoudige reparaties alweer gebruiksklaar gemaakt worden.

Je treedt eenvoudig in contact met lokale autosloperijen om met hen de mogelijkheden van jouw wensen te bespreken en andersom. Zo kun je binnen de kortste keren je aanhanger of oplegger verkopen. Ook weten ze doorgaans precies wat ze op voorraad hebben voor je, of juist welke onderdelen ze zelf zoeken.

Trailer verkopen sloop

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Made, Noord-Brabant
  04-09-2021
 2. Nootdorp, Zuid-Holland
  15-06-2021
 3. Zwagerbosch, Friesland
  20-11-2019
 4. Klundert, Noord-Brabant
  12-06-2019
 5. Utrecht, Utrecht
  24-10-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Nijmegen, Gelderland
  02-03-2024
 2. Ospel, Limburg
  11-01-2024
 3. Een, Drenthe
  22-12-2023
 4. Sittard, Limburg
  18-12-2023
 5. Zevenbergen, Noord-Brabant
  10-12-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 33 Noord-Holland
 2. 23 Gelderland
 3. 17 Zuid-Holland
 4. 16 Noord-Brabant
 5. 14 Limburg
(Sloop)auto verkopen?