Bedrijfswagen & Busje

Bedrijfswagen en bedrijfsauto's zijn er in allerle..

Bedrijfswagen en bedrijfsauto's zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine bestelbusjes voor klusjesmannen, tot taxi bussen voor taxichauffeurs en vrachtwagens voor grote logistieke bedrijven. Voor de verkoop van deze voertuigen kun je terecht bij de autosloperij. Het maakt niet veel uit in welke staat het voertuig verkeert. Bedrijfsvoertuigen met schade, landbouwvoertuigen met technische mankementen zoals een kapotte motor of versnellingsbak of taxi's met heel een hoge kilometerstad; voor al deze voertuigen kan een autosloperij een vergoeding betalen.

Wat is een bedrijfsauto waard?

De waarde is afhankelijk van een groot aantal factoren. Allereerst is het gewicht van het voertuig bepalend als het gaat om de ijzerwaarde / restwaarde. Daarnaast spelen ook (technische) mankementen, het bouwjaar, het merk en de kilometerstand een rol. Hoe beter de staat van het voertuig is en hoe meer vraag er is naar de gebruikte onderdelen, hoe hoger de vergoeding voor uw bedrijfsauto zal zijn.

Gratis ophalen of zelf wegbrengen

Je kunt zelf bepalen of je het voertuig zelf naar de sloperij brengt of het bij u thuis laat ophalen. Het op laten halen van een voertuig is vooral interessant als het voertuig niet meer rijdt of niet langer de weg op mag omdat de apk verlopen is. In zo'n geval kan de autosloop een vrachtwagen of bergingsvoertuig langs sturen die jouw auto ophaalt. Wilt u liever een iets hogere vergoeding ontvangen? Dan kunt u het voertuig natuurlijk ook zelf langsbrengen.

Welke voertuigen kan ik verkopen aan de autosloperij?

Het maakt eigenlijk niet uit om wat voor voertuig het gaat. Van bedrijfsbussen, tot bestelbusjes en van touringbussen tot vrachtwagens. Ook voor de verkoop van tractoren, shofels en andere agrarische voertuigen kunt u terecht bij een autosloperij in de buurt.

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Hoevelaken, Gelderland
  07-12-2018
 2. Alkmaar, Noord-Holland
  24-10-2018
 3. Utrecht, Utrecht
  24-10-2018
 4. Den Dolder, Utrecht
  24-10-2018
 5. Echt, Limburg
  24-10-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Gorinchem, Zuid-Holland
  12-10-2018

Meeste bedrijven per provincie

 1. 45 Gelderland
 2. 40 Noord-Brabant
 3. 40 Noord-Holland
 4. 33 Zuid-Holland
 5. 26 Limburg
Laatste nieuwtjes ontvangen?