Camper verkopen

De autosloperij is niet langer alleen maar een kerkhof voor sloopauto’s, schadeauto's en andere voertuigen. Steeds vaker is er aandacht voor de waarde van afzonderlijke onderdelen van auto’s die met schade worden binnengebracht. De autosloop is daarmee ook een handelshuis geworden voor de aan- en verkoop van verschillende soorten voertuigen. Een bijzonder voertuig dat wordt ingekocht, is de camper, kampeerwagen of kampeerauto. Als je beschikt over een camper, maar deze graag weg wilt doen om te kunnen investeren in een ander voertuig, dan ben je bij een autosloperij aan het juiste adres. De sloop is een geschikte plek om je kampeerauto te verkopen.

Hoeveel is je camper waard?

De camper is een veelzijdig voertuig. Het is ingericht om gedurende een reis of vakantie in te overnachten en hoeft, in tegenstelling tot een vouwwagen op aanhanger of caravan, niet aan een ander voertuig vastgekoppeld te worden. Er is een specifieke markt voor dit type voertuig en daarom is het goed mogelijk om campers te verkopen aan een van de vele sloperijen. Zij maken een inschatting van de staat van de kampeerauto en beoordelen in hoeverre er vraag naar (de onderdelen) zal zijn. Ook wordt er gekeken of er aanvullende aanpassingen of reparaties nodig zijn, alvorens ze de kampeerwagen kunnen verkopen. Op deze manier kun jij dus een vergoeding vangen voor je oude camper en kan de autosloperij geld verdienen door je camper te herstellen en te verkopen.

Onderdelen van de camper

In sommige gevallen is een camper dusdanig verouderd, versleten of beschadigd, dat deze niet meer in zijn geheel doorverkocht kan worden. Ook dan is het goed mogelijk om het voertuig te verkopen aan de sloperij. Gezien de grootte van de wagen en de uitgebreide functionaliteit ervan, kunnen er tal van onderdelen zijn, die geschikt worden geacht voor hergebruik of doorverkoop. Daarom kan ook een sloopcamper de moeite waard zijn voor een sloop. Bovendien kunnen de tweedehands onderdelen van ingeleverde campers gebruikt worden om andere defecte voertuigen te repareren.

camper sloop

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Heerlen, Limburg
  31-01-2022
 2. Made, Noord-Brabant
  04-09-2021
 3. Zwagerbosch, Friesland
  20-11-2019
 4. Utrecht, Utrecht
  24-10-2018
 5. Leeuwarden, Friesland
  24-10-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Nijmegen, Gelderland
  02-03-2024
 2. Beuningen, Gelderland
  12-02-2024
 3. Ospel, Limburg
  11-01-2024
 4. Een, Drenthe
  22-12-2023
 5. Sittard, Limburg
  18-12-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 31 Noord-Holland
 2. 25 Gelderland
 3. 19 Noord-Brabant
 4. 18 Zuid-Holland
 5. 16 Limburg
(Sloop)auto verkopen?