Camper

De autosloperij is niet langer een kerkhof voor auto’s en andere voertuigen. Steeds vaker is er aandacht voor de waarde van afzonderlijke onderdelen van auto’s die met schade worden ingebracht, maar ook voor de totale staat van iedere auto. De autosloop is daarmee ook een handelshuis geworden voor de aan- en verkoop van voertuigen. Een bijzonder voertuig is de camper, kampeerwagen of kampeerauto. Als je beschikt over een camper maar deze graag weg zou willen doen om te kunnen investeren in een ander voertuig, dan ben je bij een autosloperij aan het juiste adres. De sloop is een geschikte plek om je kampeerauto te verkopen.

Hoeveel is je camper waard?

De camper is een veelzijdig voertuig. Het is ingericht om gedurende een reis of vakantie in te overnachten en hoeft, in tegenstelling tot een caravan, niet aan een ander voertuig vastgekoppeld te worden. Er is een specifieke markt voor dit type voertuig en daarom is het goed mogelijk om campers te verkopen aan de sloperijen. Zij maken een inschatting van de staat van de kampeerauto en in hoeverre er vraag naar zal zijn. Ook wordt er bekeken of er nog aanvullende aanpassingen of reparaties nodig zijn alvorens ze de kampeerwagen kunnen gaan verkopen. Op deze manier kun jij een vergoeding vangen voor je oude camper en kan de autosloperij geld verdienen aan het opknappen en doorverkopen van je camper.

Onderdelen van de camper

In sommige gevallen is een camper dusdanig verouderd, versleten of beschadigd, dat deze niet meer in zijn geheel doorverkocht kan worden. Ook dan is het goed mogelijk om het voertuig te verkopen aan de autosloperij. Gezien de grootte van de wagen en de uitgebreide functionaliteit ervan, kunnen er tal van onderdelen zijn die geschikt worden geacht voor hergebruik of doorverkoop door de autosloperij. Daarom kan ook bij een sloopcamaper die af is een verkoop aan de autosloperij de moeite waard zijn. Andersom kunnen er ook onderdelen van andere ingeleverde campers gebruikt worden om jouw voertuig op te knappen en door te verkopen.

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Kerkrade, Limburg
  12-02-2020
 2. Leeuwarden, Friesland
  24-10-2018
 3. Nijmegen, Gelderland
  16-10-2018
 4. Heeze, Noord-Brabant
  10-09-2018
 5. Tilburg, Noord-Brabant
  10-09-2018

Nieuwste beoordelingen

 1. Beuningen, Gelderland
  23-03-2019
 2. Veghel, Noord-Brabant
  07-03-2019
 3. Ospel, Limburg
  18-02-2019
 4. 's-Heer Arendskerke, Zeeland
  05-02-2019
 5. Gorinchem, Zuid-Holland
  12-10-2018

Meeste bedrijven per provincie

 1. 25 Noord-Brabant
 2. 19 Zuid-Holland
 3. 17 Gelderland
 4. 12 Overijssel
 5. 12 Limburg
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.