Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F.

Ten noorden van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg is Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F. gevestigd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het demonteren van Europese, Japanse en Koreaanse auto’s. Het demonteren gebeurt in een goed ingerichte werkplaats waar alle bruikbare materialen en onderdelen vakkundig uit en van de auto’s worden gehaald. De wijze waarop Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F. te werk gaat is volgens de regels die door ARN (Auto Recycling Nederland) zijn opgesteld. Ook is het bedrijf voorzien van een KZD ** (Kwaliteits Zorg Demontage) certificering, waarmee wordt aangetoond dat voertuigen op een verantwoorde manier worden gesloopt. De autosloperij beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee schade- en sloopauto’s worden opgehaald. Bij het overnemen van een voertuig wordt er door het bedrijf een vrijwaringsbewijs afgegeven en ontvang je meestal een vergoeding. In de werkplaats worden vervolgens eerst alle schadelijke stoffen uit de auto verwijderd. Daarna worden de onderdelen vakkundig van de auto af gehaald en gecontroleerd. Zijn de onderdelen na controle goed bevonden, dan worden ze gelabeld en in het magazijn geplaatst. Je kunt bij het bedrijf terecht voor het kopen van deze gebruikte onderdelen tegen aantrekkelijke prijzen. De autosloop verkoopt ook gebruikte auto banden vanuit het magazijn. Alle materialen die niet door het bedrijf kunnen worden gebruikt worden klaargemaakt voor recycling. Op deze manier wordt er milieuvriendelijk gewerkt en worden zoveel mogelijk materialen en onderdelen hergebruikt.

Bedrijfsgegevens

Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F.
Oostkapelseweg 12
4353EH Serooskerke
KvK: 61554162
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Dinsdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Woensdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Donderdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Vrijdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:30
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloopbedrijf H.C. Stouten V.O.F.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.