Autodemontagebedrijf v. Lies

In het Deventer is Autodemontagebedrijf v. Lies gevestigd. Dit bedrijf houdt zicht bezig met het demonteren van auto’s van allerlei merken en de verkoop van gebruikte onderdelen. Je kunt bij Autodemontagebedrijf v. Lies terecht voor het verkopen van een schadeauto of een sloopauto. Op het terrein van het bedrijf vind je een ruime werkplaats en een magazijn. In het magazijn liggen duizenden onderdelen klaar om verkocht te worden. Buiten staan tientallen auto’s klaar voor demontage. Het demonteren van auto’s gebeurt op een vakkundige manier, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Alle materialen die nog goed zijn, worden dan ook eerst van de auto af gehaald en grondig gecontroleerd. Zijn de onderdelen goed voor de verkoop, dan worden ze geregistreerd. Vervolgens wordt het onderdeel in het magazijn geplaatst en kan het worden verkocht. Voor de aanvoer van nieuwe onderdelen koopt Autodemontagebedrijf v. Lies altijd auto’s in. Dit zijn voornamelijk schadevoertuigen en sloopauto’s. Het bedrijf is door de RDW erkend en bevoegd tot het afgeven van een vrijwaringsbewijs. Hiermee kan worden aangetoond dat jij niet langer de eigenaar van de auto bent en dat de wegenbelasting en verzekering kan worden stopgezet. Voor de actuele voorraad van onderdelen en voertuigen is het aan te raden om even te bellen met het bedrijf.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf v. Lies
Danzigweg 7
7418EN Deventer
KvK: 38017963
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf v. Lies

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 5
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Rick
05-06-2023, 14:58
Van te voren gebeld en het onderdeel lag klaar. Ook nog extra onderdelen uit een Volvo gehaald die voor de sloop op het terrein lag. Prima prijzen en aan te bevelen.
sam
04-12-2020, 00:39
Twee dagen geleden heb ik twee schijven en wiellager voor mijn Scénic 2004 bij hen voor €100 gekocht. Toen bleek later dat ze passen niet onder mijn Renault.
Ik wilde ze terug brengen en mijn geld terug. Tien ze reagerende heel onaardig dat het mag niet, en zo makkelijk ben ik €50 kwijt.

Beoordeel Autodemontagebedrijf v. Lies

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?