/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf Klaas Boer

Dit bedrijf claimen

In de plaats Uithuizen in het noorden van de Provincie Groningen is Autodemontagebedrijf Klaas Boer gevestigd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het demonteren van auto’s van de merken Volkswagen, Skoda, Opel, Ford, Audi, Seat en Renault. Op het eigen terrein van het bedrijf staan standaard tientallen auto’s. Deze auto’s staan klaar om gedemonteerd te worden voor bruikbare onderdelen. Het demonteren wordt gedaan in een goed ingerichte werkplaats en geschiedt volgens strenge regels en eisen. Hiervoor is Autodemontagebedrijf Klaas Boer aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). De auto wordt eerst volledig van gevaarlijke stoffen ontdaan, voordat de demontage begint. Alle onderdelen die nog gebruikt kunnen worden, worden gedemonteerd. Deze onderdelen worden grondig gecontroleerd, gelabeld met de nodige informatie en opgeslagen in het magazijn. Van daaruit worden de onderdelen verkocht. Overige materialen worden zoveel mogelijk klaargemaakt voor recycling. De onderdelen die verkocht worden, worden verkocht tegen een eerlijke prijs en meestal met garantie. Autodemontagebedrijf Klaas Boer is nameliijk aangesloten bij de branche vereniging voor demontagebedrijven, Stiba. Voor de aanvoer van onderdelen koopt Autodemontagebedrijf Klaas Boer schade en sloop voertuigen in. Hiervoor is het bedrijf door de RDW gemachtigd om vrijwaringsbewijzen af te geven. Als een auto door de onderneming wordt overgenomen, dan ontvang je een dergelijk document. Hiermee kan worden aangetoond dat je niet langer de eigenaar bent van het voertuig.

Autodemontagebedrijf Klaas Boer

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Klaas Boer
Edama 47
9981ND Uithuizen
KvK: 02040335
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:00
 • Dinsdag
  8:00 - 17:00
 • Woensdag
  8:00 - 17:00
 • Donderdag
  8:00 - 17:00
 • Vrijdag
  8:00 - 17:00
 • Zaterdag
  8:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf Klaas Boer

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

22-01-2021, 09:52

Zeer tevreden. Je word altijd klantvriendelijk geholpen. heb 20 jaar mijn rijbewijs en zolang komt ik hier ook al wel. Ze helpen je goed, echt een aanrader als je iets voor je auto zoekt of hem te laten demonteren. 👍🏻 gr Diana Hofste-Mulder

12-01-2021, 16:58

Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen door jeroen en alex

26-03-2020, 07:38

Mijn auto af laten halen. Snelle service vrijwaring in de mail en de betaling een dag later op de bank. Top service heren.

06-03-2020, 06:42

Super snelle levering en vriendelijk personeel!

Autosloperijen in de buurt