Boekholt Autodemontagebedrijf

Op een bedrijventerrein bij de Groningse plaats Zuidbroek kun je terecht bij Boekholt Autodemontagebedrijf. Daar beschikt het bedrijf over een ruim terrein met een opslag voor auto onderdelen, een eigen werkplaats en genoeg ruimte voor de opslag van sloopauto’s. Deze auto’s staan op het terrein en zijn klaar voor demontage. Bruikbare onderdelen en materialen kunnen in de werkplaats van het bedrijf worden gedemonteerd en klaar worden gemaakt voor hergebruik of recycling. Daarvoor beschikt Boekholt Autodemontagebedrijf over een KZD ** certificering. KZD staat voor Kwaliteit Zorg Demontage en hiermee toont men aan dat voertuigen op de juiste wijze worden gedemonteerd. Je kunt bij Boekholt Autodemontagebedrijf terecht voor het kopen van tweedehands onderdelen van veel verschillende merken auto’s. Deze onderdelen worden na de demontage gecontroleerd op gebreken en enkel te koop aangeboden als ze goed zijn bevonden. Hiervoor beschikt de autosloop over een groot magazijn. Het is mogelijk om online te controleren of onderdelen op voorraad zijn, maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. Boekholt Autodemontagebedrijf is een door de RDW erkend demontagebedrijf en is bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Een RDW vrijwaringsbewijs kan door het bedrijf worden afgegeven op het moment dat een voertuig wordt overgenomen. Je kunt bij de autosloperij ook terecht voor een apk keuring, onderhoud en reparatie.

Bedrijfsgegevens

Boekholt Autodemontagebedrijf
Industrieweg 11
9636DA Zuidbroek
KvK: 02329781
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Boekholt Autodemontagebedrijf

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 18:00
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
8:30 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
arie
28-05-2021, 17:28
Goed bedrijf klant vriendelijk en niet te duur.
Kom hier al jaren met plezier.

Beoordeel Boekholt Autodemontagebedrijf

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.