Autobedrijf Het Wiel

Autobedrijf Het Wiel is gevestigd in Aalsmeer, onder de rook van luchthaven Schiphol. Dit bedrijf is als demontagebedrijf van auto’s en verkoper van gebruikte auto onderdelen actief in de regio Amsterdam en de provincie Noord-Holland. Autobedrijf Het Wiel koopt schadevoertuigen in. Hiervoor is het bedrijf door de RDW erkend en bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. De onderneming is aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Deze organisatie heeft richtlijnen opgesteld voor het demonteren van auto’s op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier. In de werkplaats worden eerst alle schadelijke stoffen uit de auto’s verwijderd. Als dit gebeurd is, worden bruikbare onderdelen verwijderd. Deze onderdelen worden geïnspecteerd. Na goedkeuring belanden de onderdelen in het magazijn van het bedrijf met een label waarop informatie staat over het onderdeel. Dit zijn gegevens over de auto waar het onderdeel uit is gehaald. Je kunt bij Autobedrijf Het Wiel terecht voor het kopen van tweedehands auto onderdelen van allerlei. Deze worden verkocht aan particuliere klanten en bedrijven. Alle materialen die na de demontage overblijven en die niet door de autosloperij kunnen worden hergebruikt, worden zoveel mogelijk gerecycled.

Bedrijfsgegevens

Autobedrijf Het Wiel
Molenvlietweg 24
1432GW Aalsmeer
KvK: 34068014
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autobedrijf Het Wiel
Autobedrijf Het Wiel

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 16:30
Dinsdag
8:30 - 16:30
Woensdag
8:30 - 16:30
Donderdag
8:30 - 16:30
Vrijdag
8:30 - 16:30
Zaterdag
8:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Bart
06-07-2021, 18:10
onderhandelen is niet mogelijk
Menke
04-05-2021, 18:59
M
07-03-2021, 15:55
Auto snel opgehaald en direct vrijwaring. Goede service
bram
17-09-2020, 20:48
goede service op onze reparatie en keurige laswerk!

Beoordeel Autobedrijf Het Wiel

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.