/assets/img/header-08.jpg

Kila International Autodemontage

Dit bedrijf claimen

Op bedrijventerrein de Liede in Vijfhuizen kun je terecht bij Kila International Autodemontage. Deze onderneming is gespecialiseerd in het demonteren van auto’s, het importeren en exporteren van voertuigen, de verkoop van gebruikte auto onderdelen en recycling van materialen die vrij komen bij demontage. Het bedrijf beschikt over een groot magazijn van enkele duizenden vierkante meters waar onderdelen voor nagenoeg elk Japans en Europees merk auto worden opgeslagen. Op het grote terrein staan meer dan duizend auto’s klaar om gedemonteerd te worden en gebruikt te worden voor materialen en onderdelen. Alle onderdelen die van deze voertuigen afkomstig zijn en die nog goed zijn voor gebruik worden grondig getest. Vervolgens worden deze originele tweedehands onderdelen door heel Nederland verzonden op bestelling. De onderdelen worden verkocht aan particulieren en aan zakelijke klanten. Kila International Autodemontage is aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en demonteert voertuigen volgens de richtlijnen die door deze organisatie zijn opgesteld. Dit houdt in dat materialen en onderdelen van auto’s zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled worden. Ook worden er bij de autosloperij nieuwe auto onderdelen verkocht. Het is mogelijk om op locatie onderdelen te kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Gebruikte onderdelen worden gelabeld zodat duidelijk is van welk merk, welk type, welk bouwjaar, welke kleur en andere belangrijke gegevens het onderdeel van een auto afkomstig is. Kila International Autodemontage is een door de RDW erkend demontage bedrijf en is bij overname van een voertuig bevoegd voor het uitgeven van een RDW vrijwaringsbewijs.

Kila International Autodemontage

Bedrijfsgegevens

Kila International Autodemontage
Remweg 2
2141DA Vijfhuizen
KvK: 34091193
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 18:00
 • Maandag
  9:30 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kila International Autodemontage

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

07-09-2021, 08:39
05-08-2021, 20:58

prima geholpen. de man die mij hielp heeft netjes het onderdeel gedemonteerd. het ging om een instapplaat voor op de dorpel. veel mercedesonderdelen aanwezig. de prijs was netjes.

Autosloperijen in de buurt