Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte

Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte is gevestigd in Doornspijk. Doornspijk is een dorp in de provincie Gelderland en maakt deel uit van de gemeente Elburg. Dit dorp is te vinden tussen de steden Zwolle, Apeldoorn en Harderwijk. Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte is gespecialiseerd in Trucks, Vans en Parts. Je kunt hier terecht als je een voertuig wilt aanbieden. Je kunt dan contact opnemen met het bedrijf en de gegevens van het voertuig doorgeven om een vrijblijvend aanbod te ontvangen. De autosloperij beschikt bovendien over een grote voorraad bedrijfswagens van bijvoorbeeld Mercedes Benz, Volkswagen, Citroën en DAF. Het assortiment is afwisselend en bevat onder andere kleinere bestelwagens, kleine vrachtwagens en trucks. Op de website van het bedrijf vind je meer informatie over de huidige voorraad. Wil je een auto exporteren? Je kunt hier terecht voor exportpapieren. Je wagen wordt door het bedrijf afgemeld bij de RDW, een uitvoerverklaring wordt vervaardigd en alle zaken omtrent de export van je wagen worden geregeld.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte
Zuiderzeestraatweg West 158
8085AK Doornspijk
KvK: 08018195
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
8:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij en bedrijfswagens H. van de Bunte

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.