/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage Kampen J. Descende

Dit bedrijf claimen

In de Overijsselse plaats Kampen kun je terecht bij Autodemontage Kampen J. Descende. Dit bedrijf beschikt over een terrein waar tientallen auto’s klaar staan om gedemonteerd te worden. Het demonteren van voertuigen gebeurt in een goed ingerichte werkplaats. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk materialen en onderdelen te behouden. De onderdelen die na demontage goedgekeurd worden, worden in het magazijn van het bedrijf opgeslagen om verkocht te worden. Je kunt bij deze autosloperij terecht voor de aanschaf van tweedehands auto onderdelen. Autodemontage Kampen J. Descende is door de RDW erkend als sloopbedrijf. Voor de aanvoer van materialen en onderdelen koopt de onderneming schadeauto’s, sloopvoertuigen, afgekeurde voertuigen en defecte auto’s in. In ruil voor een vergoeding worden de auto’s overgenomen. Bij het kopen van auto’s door Autodemontage Kampen J. Descende ontvangt de verkoper van de sloopauto een vrijwaringsbewijs. Je kunt ook bij deze autosloop ook terecht voor het laten uitvoeren van een APK keuring en voor onderhoud of reparaties aan jouw auto. Het bedrijf is gevestigd in Kampen en actief in de hele provincie Overijssel en in Flevoland. Onderdelen kunnen telefonisch of op locatie worden gekocht.

Autodemontage Kampen J. Descende

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Kampen J. Descende
Betonstraat 17
8263BL Kampen
KvK: 70250294
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:30
 • Dinsdag
  8:00 - 17:30
 • Woensdag
  8:00 - 17:30
 • Donderdag
  8:00 - 17:30
 • Vrijdag
  8:00 - 17:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage Kampen J. Descende

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt