/assets/img/header-08.jpg

Autobedrijf De Heer

Dit bedrijf claimen

Hoewel je er niet op hoopt, kan je auto toch kapot of total loss gaan. Als dit gebeurt in de regio Dordrecht, dan ben je bij Autobedrijf De Heer aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in takelwerkzaamheden, berging en autodemontage. Niet alleen auto’s kunnen worden weggetakeld, maar ook het takelen en bergen van vrachtwagens behoort tot de werkzaamheden. Het bedrijf is gestart rond 1945 en is begonnen met als autobandenzaak in Rotterdam. Tegenwoordig is het een veelzijdig bedrijf waar je ook terecht kunt voor APK, reparaties en onderhoud aan je auto. Omdat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gebruikte auto onderdelen, zal een reparatie je aanzienlijk minder geld kosten.

Autobedrijf De Heer

Bedrijfsgegevens

Autobedrijf De Heer
Rijksstraatweg 92
3316EH Dordrecht
KvK: 69344949
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 18:00
 • Dinsdag
  8:00 - 18:00
 • Woensdag
  8:00 - 18:00
 • Donderdag
  8:00 - 18:00
 • Vrijdag
  8:00 - 18:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autobedrijf De Heer

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Lankhuijzen
15-01-2022, 19:31

Autosloperijen in de buurt