Autobedrijf De Heer

Hoewel je er niet op hoopt, kan je auto toch kapot of total loss gaan. Als dit gebeurt in de regio Dordrecht, dan ben je bij Autobedrijf De Heer aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in takelwerkzaamheden, berging en autodemontage. Niet alleen auto’s kunnen worden weggetakeld, maar ook het takelen en bergen van vrachtwagens behoort tot de werkzaamheden. Het bedrijf is gestart rond 1945 en is begonnen met als autobandenzaak in Rotterdam. Tegenwoordig is het een veelzijdig bedrijf waar je ook terecht kunt voor APK, reparaties en onderhoud aan je auto. Omdat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gebruikte auto onderdelen, zal een reparatie je aanzienlijk minder geld kosten.

Bedrijfsgegevens

Autobedrijf De Heer
Rijksstraatweg 92
3316EH Dordrecht
KvK: 69344949
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autobedrijf De Heer

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 18:00
Dinsdag
8:00 - 18:00
Woensdag
8:00 - 18:00
Donderdag
8:00 - 18:00
Vrijdag
8:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Lankhuijzen
16-01-2022, 01:31

Beoordeel Autobedrijf De Heer

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.