Autosloperij De Kinderen

In Geldrop, vlakbij Eindhoven, kun je op bedrijventerrein de Spaarpot terecht bij Autosloperij de Kinderen. Deze onderneming is een echt familiebedrijf dat al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw actief is en in de regio bekend staat als demontagebedrijf van voertuigen. Het bedrijf koopt auto’s in met schade of die klaar zijn voor de sloop. Autosloperij de Kinderen is een door de RDW erkend demontagebedrijf en is hierdoor bevoegd tot het afgeven van een vrijwaringsbewijs. Op het moment dat een auto wordt overgenomen, ontvang je van het bedrijf een vrijwaringsbewijs. Demontage geschiedt op een milieuvriendelijke manier. Dit wordt gedaan volgens de regels en eisen die zijn gesteld door ARN (Auto Recycling Nederland), waarbij het bedrijf is aangesloten. Onderdelen worden zoveel mogelijk klaar gemaakt voor hergebruik en verkocht aan particulieren of bedrijven. Materialen die niet hergebruikt kunnen worden, worden klaargemaakt voor recycling en verwerking in andere producten. Op het terrein van Autosloperij de Kinderen in Geldrop staan diverse auto’s van verschillende merken. Je kunt bij het bedrijf terecht voor het verkopen van motoren, campers, bestelbussen en kleine vrachtwagens met schade of die gesloopt moeten worden. Het is aan te raden om voor een bezoek een afspraak te maken.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij De Kinderen
Spaarpot 107 A
5667KW Geldrop
KvK: 17032048
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij De Kinderen

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij De Kinderen heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij De Kinderen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.