Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V.

Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V. is gevestigd in de buurt van de stad Groningen bij de plaats Hoogkerk. Het bedrijf ligt vlakbij de A7 en bedient vanaf deze locatie de noordelijke provincies. Je kunt bij deze autosloperij terecht voor verschillende diensten. Dit zijn onder andere de inkoop van occasions, onderhoud en reparaties aan voertuigen, APK keuringen, het verkopen van een sloopauto en voor het kopen van gebruikte auto onderdelen. Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V. houdt zich voornamelijk bezig met het demonteren van voertuigen. Dit gebeurt volgens strenge richtlijnen, waarbij er zoveel mogelijk onderdelen en materialen klaar worden gemaakt voor hergebruik of recycling. Hiervoor is de autosloop aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Alle auto’s die bij het bedrijf binnenkomen, worden op het ruime terrein gestald, voordat ze worden gesloopt. Vervolgens worden ze ontdaan van alle schadelijke vloeistoffen. Als dat is gebeurd, wordt de auto uit elkaar gehaald. Alle onderdelen worden gecontroleerd en voorzien van een label met de nodige gegevens over het onderdeel. Ze worden in het magazijn opgeslagen en vervolgens verkocht aan particulieren en bedrijven. Overige materialen die niet kunnen worden verkocht, worden zoveel mogelijk gerecycled. Op het terrein van Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V. staan altijd auto’s van allerlei automerken. Deze auto’s hebben meestal schade en zijn ingekocht door het bedrijf. Omdat het bedrijf door de RDW erkend is als demontagebedrijf, is de onderneming bevoegd om vrijwaringsbewijzen af te geven.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V.
Aduarderdiepsterweg 14 3
9745EM Groningen
KvK: 02054346
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontagebedrijf E. Hovingh B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.