/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage OK

Dit bedrijf claimen

Nieuw-Weerdinge is een dorp in de Nederlandse Provincie Drenthe, in de gemeente Emmen. Hier is autodemontagebedrijf OK gevestigd. Het bedrijf is RDW erkend, dus je ontvangt bij inlevering van je auto direct een vrijwaringsbewijs. Je kunt hier ook een tweedehands auto aanschaffen van verschillende merken, zoals Audi, Opel en Suzuki. Het is tevens mogelijk om je eigen auto in te ruilen op een ander model. Naast met het in- en verkopen van auto’s, houdt het bedrijf zich bezig met reparatie, onderhoud en demontage. Auto’s worden op een zorgvuldige manier uit elkaar gehaald en alle goede onderdelen worden gecheckt, voordat ze gebruikt worden voor montage.

Autodemontage OK

Bedrijfsgegevens

Autodemontage OK
Tramwijk ZZ 92
7831GM Nieuw-Weerdinge
KvK: 04047068
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:00
 • Dinsdag
  8:00 - 17:00
 • Woensdag
  8:00 - 17:00
 • Donderdag
  8:00 - 17:00
 • Vrijdag
  8:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage OK

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt