Autodemontage Nijmegen

Op bedrijventerrein Westkanaaldijk in Nijmegen kun je terecht bij Autodemontage Nijmegen. Dit bedrijf houdt zich bezig met het demonteren van voertuigen op een verantwoorde manier. Auto’s die bij dit bedrijf verwerkt worden, zijn van allerlei merken en worden gebruikt voor onderdelen. Op het terrein van Autodemontage Nijmegen zijn een goed ingerichte werkplaats en een ruim magazijn te vinden. In dit magazijn ligt een grote voorraad aan onderdelen klaar om verkocht te worden. Buiten is plek voor diverse auto’s die klaar staan om gesloopt te worden. Het bedrijf koopt auto’s met schade en sloopvoertuigen. Deze worden opgehaald met de eigen ophaaldienst van de autosloop. Deze onderneming is erkend door de RDW en is bevoegd om een vrijwaringsbewijs af te geven als er een auto wordt ingekocht. In de werkplaats van de autosloperij worden alle bruikbare materialen en onderdelen op een vakkundige wijze van de auto afgehaald. Deze worden goed gecontroleerd en getest. Zijn de onderdelen in orde? Dan kunnen ze worden verkocht. Op deze manier gaat er weinig materiaal verloren als een auto aan het einde van zijn levensloop is beland en kun je als klant tegen een aantrekkelijke prijs originele onderdelen voor jouw auto aanschaffen. Autodemontage Nijmegen koopt auto’s in en verkoopt onderdelen van alle merken aan bedrijven en aan particuliere klanten. Ben je op zoek naar een onderdeel voor jouw auto, dan kun je langsgaan of telefonisch een afspraak maken.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Nijmegen
Rouwenboschweg 23
6545AE Nijmegen
KvK: 54121043
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Autodemontage Nijmegen

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:30
Woensdag
8:00 - 17:30
Donderdag
8:00 - 17:30
Vrijdag
8:00 - 17:30
Zaterdag
9:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Lisette
23-11-2020, 23:30
Jeffrey is zeer vriendelijk en reageerde meteen. Na een telefoontje waren ze met een kwartier aanwezig om mijn auto te kopen en alles werd op een prettige manier geregeld, Top!
Bob
30-01-2020, 17:10
Top service

Beoordeel Autodemontage Nijmegen

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?