Autosloperij de Toekomst

Sinds 1968 is Autosloperij de Toekomst in Vijfhuizen een begrip op het gebied van autodemontage. Het bedrijf gaat zeer professioneel te werk en is aangesloten bij verschillende organisaties die de belangen van demontagebedrijven behartigen en regels stellen aan het demonteren van voertuigen. Zo is Autosloperij de Toekomst aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Deze organisatie heeft regels opgesteld voor het schoon en milieuvriendelijk demonteren van auto’s. Onderdelen die bruikbaar zijn worden eerst van de voertuigen afgehaald en vervolgens grondig gecontroleerd en getest. Zijn de onderdelen nog goed, dan worden ze bij Autosloperij de Toekomst te koop aangeboden aan particulieren en bedrijven. Materialen die niet direct bruikbaar zijn maar wel gerecycled kunnen worden, worden klaargemaakt voor recycling. Het bedrijf beschikt over een KZD * certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage). Hiermee wordt aangetoond dat voertuigen op een verantwoorde manier worden gesloopt en dat er zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt. Als je in het bezit bent van een sloopauto of een schadeauto dan kan deze door Autosloperij de Toekomst worden overgenomen. Het bedrijf beschikt over een eigen terrein waar de voertuigen worden geplaatst, totdat ze gedemonteerd kunnen worden in de werkplaats. Bij de overname van een auto ontvang je van Autosloperij de Toekomst een vrijwaringsbewijs. Het bedrijf is een door de RDW erkende onderneming voor het demonteren van auto’s. Indien nodig is het mogelijk dat de auto door deze autosloop op locatie kan worden opgehaald.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij de Toekomst
Remweg 1
2141DA Vijfhuizen
KvK: 34055377
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij de Toekomst

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
8:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Raymond van den Dungen
30-07-2021, 04:32
Ze hebben mn oude auto netjes opgehaald op de afgesproken tijd . Ze zijn zeer vriendelijk en erg beleefd. Ik zou zeker in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten. En aanraden aan iedereen

Beoordeel Autosloperij de Toekomst

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?