Autodemontage Joko

In het plaatsje Wernhout, vlakbij Zundert in Brabant, is Autodemontage Joko gevestigd. Deze onderneming is gecertificeerd voor het demonteren van voertuigen en verkoopt onderdelen die afkomstig zijn van oude auto’s. Het bedrijf is actief in de regio Brabant vanaf de stad Breda tot aan de Belgische Grens. Naast het demonteren van voertuigen en de verkoop van gekeurde gebruikte onderdelen kun je ook bij Autodemontage Joko terecht voor reparaties, onderhoud en bergingswerkzaamheden. Het bedrijf beschikt over een eigen terrein waar naast een werkplaats, plek is voor tientallen voertuigen. Deze staan klaar om gedemonteerd te worden. Auto’s worden ingekocht als deze defect zijn of schade hebben. Hiervoor heeft het bedrijf een eigen ophaaldienst. Omdat de autosloperij door de RDW erkend is, ontvangt de verkoper van de auto een vrijwaringsbewijs. Voor de demontage van auto’s is Autodemontage Joko aangesloten bij branchevereniging Stiba, ARN (Auto Recycling Nederland) en beschikt het over een KZD ** certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage). Auto’s worden in de werkplaats van het bedrijf op een vakkundige wijze gedemonteerd, volgens strenge richtlijnen die door ARN zijn opgesteld. Dit houdt in dat alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, verwijderd moeten worden van het voertuig. Overige materialen worden zoveel mogelijk gerecycled. De onderdelen worden na demontage gekeurd en in het magazijn geplaatst waar de autosloop tienduizenden onderdelen op voorraad heeft. Wil je gebruikte auto onderdelen kopen? Dat kan online via de website van het bedrijf, telefonisch en op locatie. Het is aan te raden om van te voren even te bellen.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Joko
Maalbergenstraat 24 a
4884MT Wernhout
KvK: 20042720
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontage Joko

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 12:00
12:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 12:00
12:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 12:00
12:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 12:00
12:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 12:00
12:30 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 12:00
13:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontage Joko heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontage Joko

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.