/assets/img/header-08.jpg

Van der Ven Autorecycling B.V.

Dit bedrijf claimen

Voor de recycling van voertuigen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier kun je terecht bij Van der Ven Autorecycling B.V. in Roosendaal. Deze onderneming is gespecialiseerd in het demonteren van auto’s, de verkoop van tweedehands auto’s, de inkoop van gebruikte auto’s en de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Sinds 1979 houdt het bedrijf zich bezig met het inzamelen van ijzer en andere metalen. In de jaren ’90 van de 20e eeuw is de onderneming zich meer gaan richten op de inkoop en demontage van sloopauto’s. Voor het demonteren van voertuigen wordt er gebruik gemaakt van een moderne autosloperij. Hier worden voertuigen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gedemonteerd. Alle onderdelen en materialen die van de voertuigen afkomstig zijn en die nog geschikt zijn voor gebruik worden grondig gecontroleerd en getest. Deze onderdelen worden vervolgens te koop aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo kun je op een voordelige manier jouw auto met originele onderdelen repareren. Het bestellen van onderdelen kan online of op locatie bij Van der Ven Autorecycling B.V. Je vindt de onderneming in Roosendaal op bedrijventerrein Majoppeveld-Zuid ten zuiden van de A58. Van hieruit bedient de onderneming de hele regio en eigenlijk heel Nederland. Van der Ven Autorecycling B.V. is aangesloten bij het Stiba, de brancheorganisatie voor gecertificeerde demontage bedrijven van voertuigen. Voertuigen die bij het bedrijf gedemonteerd worden voldoen aan de eisen die gesteld zijn door het ARN (Auto Recycling Nederland) en aan de eisen die gesteld zijn aan het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat waarover het bedrijf beschikt.

Van der Ven Autorecycling B.V.
Van der Ven Autorecycling B.V.

Bedrijfsgegevens

Van der Ven Autorecycling B.V.
Ettenseweg 76
4706PB Roosendaal
KvK: 20108761
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 18:00
 • Dinsdag
  8:00 - 18:00
 • Woensdag
  8:00 - 18:00
 • Donderdag
  8:00 - 18:00
 • Vrijdag
  8:00 - 18:00
 • Zaterdag
  8:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Van der Ven Autorecycling B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

Machal Karl
22-02-2022, 05:27

Danke. Sehr schneller Versand und alles Top. Bestelle sicher noch mal. Preis und Leistung super. Danke noch mal.

Mangal
17-10-2020, 15:58

Goed export bedrijf

Synapse JP
18-08-2020, 23:19

Autosloperijen in de buurt