Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal

In 1965 werd de eenmanszaak Metaalhandel G.C. Mol opgericht in de Brabantse plaats Roosendaal. Het bedrijf is een groothandel in autosloopmaterialen en handelt in verschillende metalen en onderdelen van auto’s. Bij Metaalhandel G.C. Mol in Roosendaal kun je terecht met je allerlei soorten metaalafval of je sloopauto. Je kunt hier terecht met Ferro en Non-Ferro metalen , bijvoorbeeld met wasmachines, gietijzer, elektromotoren en autowrakken. De vergoeding die je ontvangt fluctueert dagelijks, waardoor je op verschillende momenten, andere prijzen krijgt voor het metaalafval dat je inlevert. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal om te informeren over de mogelijkheden en de prijzen van het moment.

Bedrijfsgegevens

Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal
Ettenseweg 1
4706PB Roosendaal
KvK: 20029512

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Metaalhandel G.C. Mol Roosendaal

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.