Autodemontage B. Poolman

Autodemontage B. Poolman in Dedemsvaart, in de provincie Overijssel, is operationeel als demontagebedrijf van voertuigen en verkoper van gebruikte auto onderdelen. De auto onderdelen die bij dit bedrijf te koop worden aangeboden zijn veelal afkomstig van sloopauto’s en schadeauto’s die in de werkplaats op een vakkundige wijze uit elkaar worden gehaald. Op het terrein staan standaard altijd auto’s met schade of defecten die gebruikt worden voor de onderdelen en materialen. Zijn er onderdelen bruikbaar en hebben ze geen schade of defecten, dan kunnen ze worden verkocht en worden ze in het magazijn opgeslagen. Je kunt bij Autodemontage B. Poolman onderdelen kopen van allerlei auto merken. Veel onderdelen zijn op voorraad in het ruime magazijn van het bedrijf. Als je op zoek bent naar onderdelen tegen betaalbare prijzen, dan kun je daarvoor op locatie langsgaan bij of telefonisch contact opnemen om de huidige voorraad te controleren. Het bedrijf beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee schadevoertuigen en sloopwrakken kunnen worden opgehaald. Deze worden opgekocht in ruil voor een vergoeding. Bij de overname wordt er door de autosloperij een vrijwaringsbewijs afgegeven die jou als verkoper vrijwaart van het betalen van wegenbelasting en autoverzekering. De autosloop is door de RDW erkend als demontagebedrijf van voertuigen.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage B. Poolman
Rheezerend 112
7701BJ Dedemsvaart
KvK: 27198207
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontage B. Poolman
Autodemontage B. Poolman
Autodemontage B. Poolman

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Frans
13-01-2021, 23:56
Weldom
07-08-2020, 09:28
Company not serious. My order 06 April 2020 regulation 07 April 2020 today 07 August 2020 4 for months after I did not receive my order despite more than 35 emails of reminder I still wait for the refund

Beoordeel Autodemontage B. Poolman

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB