/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf Niks B.V.

Dit bedrijf claimen

Op industrieterrein Garstelanden in Westerhaar-Vriezenveensewijk is Autodemontagebedrijf Niks B.V. te vinden. Dit bedrijf houdt zich bezig met het demonteren van voertuigen en de verkoop van onderdelen sinds 1966. Op het bedrijventerrein heeft Autodemontagebedrijf Niks B.V. beschikking over een ruim eigen terrein waar altijd tientallen auto’s van allerlei merken klaarstaan om gedemonteerd te worden. Het demonteren van deze voertuigen gebeurt in de goed ingerichte werkplaats. Autodemontagebedrijf Niks B.V. is in het bezit van een KZD ** certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage) en is het bedrijf aan gesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). De autosloperij werkt dan ook volgens de richtlijnen die door ARN zijn opgesteld. Dit houdt in dat auto’s eerst worden ontdaan van alle schadelijke vloeistoffen. Vervolgens worden de onderdelen gedemonteerd en de overige materialen worden klaargemaakt voor recycling. De onderdelen die van de auto’s worden gehaald, worden grondig gecontroleerd en in het magazijn opgeslagen. In dit magazijn heeft de autosloop tienduizenden onderdelen liggen. Deze onderdelen worden meestal tegen een aantrekkelijke prijs verkocht en soms met een garantie van 3 maanden. Het bedrijf is aangesloten bij branche organisatie voor demontage bedrijven, Stiba. Autodemontagebedrijf Niks B.V. koopt continu schadeauto’s, sloopauto’s en afgekeurde voertuigen in. Het bedrijf is door de RDW bevoegd tot het uitgeven van vrijwaringsbewijzen. Je kunt online onderdelen bestellen en het is ook mogelijk om een apk gekeurde occasion te kopen.

Autodemontagebedrijf Niks B.V.

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf Niks B.V.
Garstweg 16
7676ST Westerhaar-Vriezenveensewijk
KvK: 06033581
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 18:00
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  9:00 - 13:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf Niks B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt