/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage Brooks

Dit bedrijf claimen

In Geesteren, in de provincie Overijssel, is Autodemontage Brooks gevestigd. Dit bedrijf beschikt over een ruim eigen terrein waar plek is voor de opslag van diverse auto’s. De auto’s worden gebruikt voor de onderdelen en materialen die nog bruikbaar zijn. Het bedrijf koopt auto’s in en kan ze ophalen met hun eigen ophaaldienst. De voertuigen die gekocht worden door het bedrijf, worden meestal tegen een vergoeding overgenomen. Ook ontvang je als verkoper een vrijwaringsbedrijf. Voor demontage beschikt Autodemontage Brooks over een goed ingerichte werkplaats met alle benodigdheden. Het bedrijf beschikt over een KZD *** certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage) en is aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN). Deze organisatie is opgericht om ervoor te zorgen dat er bij de sloop van auto’s zo min mogelijk afval wordt geproduceerd. Het doel is dan ook om zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken. Overige materialen worden, indien dat mogelijk is, zoveel gerecycled. Na demontage worden de onderdelen gecontroleerd en vervolgens vanuit het magazijn verkocht. De autosloperij heeft altijd tienduizenden onderdelen op voorraad van allerlei automerken. De verkoop gebeurt tegen eerlijke prijzen en meestal met garantie. Het bedrijf is namelijk aangesloten bij branchevereniging voor demontagebedrijven, Stiba. Je kunt bij Autodemontage Brooks ook terecht voor onderhoud aan je auto, revisie of voor een APK keuring.

Autodemontage Brooks

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Brooks
De Steenberg 5
7678CN Geesteren
KvK: 6063480
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:15
 • Dinsdag
  8:00 - 17:15
 • Woensdag
  8:00 - 17:15
 • Donderdag
  8:00 - 17:15
 • Vrijdag
  8:00 - 17:15
 • Zaterdag
  8:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage Brooks

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 8.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

13-12-2019, 15:56
07-11-2019, 12:17

Een net bedrijf vele jaren ervaring echt een aanrader ik had een probleem en wert meteen wat meegedaan en direct opgelost??

02-11-2019, 14:49

Goed bedrijf netjes geholpen ze hadden mij prongelijk een verkeert onderdeel opgestuurd maar alles is weer goed gekomen ???

Autosloperijen in de buurt