/assets/img/header-08.jpg

Broekhuis Autodemontage

Dit bedrijf claimen

In het Overijsselse Albergen is Autobedrijf Broekhuis B.V. te vinden. Deze onderneming is gespecialiseerd in het demonteren van auto’s op een verantwoorde manier. Broekhuis Autodemontage is actief in de steden Almelo, Enschede, Hengelo en de omgeving van deze plaatsen. Als een door de RDW erkende onderneming is het bedrijf bevoegd tot het uitgeven van vrijwaringsbewijzen. Voor een constante aanvoer van materialen en onderdelen koopt de autosloperij schadeauto’s en sloopvoertuigen in van alle merken. Bij de overname wordt een vrijwaringsbewijs aan de verkoper verstrekt. De auto wordt meegenomen naar het bedrijf waar op het terrein plaats is voor heel veel auto’s. Deze voertuigen zijn van allerlei merken. De auto’s worden in de werkplaats gedemonteerd volgens de richtlijnen die door het ARN (Auto Recycling Nederland) zijn opgesteld. Hiervoor is Broekhuis Autodemontage ook in het bezit van een KZD certificaat (Kwaliteit Zorg Demontage). In de richtlijnen is opgenomen dat voertuigen zoveel mogelijk van schadelijke stoffen worden ontdaan en vervolgens worden gedemonteerd. Alle bruikbare onderdelen worden gecontroleerd en opgeslagen in het magazijn. Andere materialen worden gerecycled. In de opslag van het bedrijf liggen altijd duizenden onderdelen die tegen een eerlijke prijs en soms ook met garantie worden aangeboden. Autobedrijf Broekhuis B.V. lid van branchevereniging voor demontagebedrijven Stiba die toezicht houdt op de eerlijke verkoop van tweedehands onderdelen. Je kunt de onderdelen online, telefonisch en op locatie bestellen.

Broekhuis Autodemontage
Broekhuis Autodemontage

Bedrijfsgegevens

Broekhuis Autodemontage
Broekhuisweg 5
7665TW Albergen
KvK: 06066057
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:00 - 17:30
 • Dinsdag
  8:00 - 17:30
 • Woensdag
  8:00 - 17:30
 • Donderdag
  8:00 - 17:30
 • Vrijdag
  8:00 - 17:30
 • Zaterdag
  8:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Broekhuis Autodemontage

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt