Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V.

Sinds 1952 is in Haarlem Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V. gevestigd. Dit bedrijf is specialist op het gebied van autodemontage en scheepssloop. Het slopen van voertuigen en schepen gebeurt op een manier waarop zoveel mogelijk onderdelen en materialen hergebruikt kunnen worden. Het bedrijf is aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN), door de RDW erkend als demontagebedrijf en beschikt over een KZD certificaat. ARN heeft richtlijnen opgesteld voor de demontage van auto’s. Dit betekent in grote lijnen dat onderdelen zoveel mogelijk gedemonteerd moeten worden. De bruikbare onderdelen worden in het magazijn van het bedrijf geplaatst en kunnen worden verkocht. Je kunt bij deze autosloperij terecht voor onderdelen van allerlei merken auto’s. Als materialen of onderdelen niet hergebruikt kunnen worden, dan worden ze zoveel mogelijk gerecycled. Het bedrijf koopt schadeauto’s en sloopauto's in. Je ontvang in ruil voor je sloopvoertuig vaak een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Met hun ophaaldienst kan het voertuig op locatie worden opgehaald.

Bedrijfsgegevens

Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V.
Hendrik Figeeweg 35
2031BJ Haarlem
KvK: 34095578
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V.
Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 16:30
Zaterdag
9:00 - 14:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Ter Metz
13-06-2021, 18:03
Een geweldig bedrijf waar echt vreselijk hard gewerkt word .echt een bedrijf dat van de grond af opgebouwd is door Gerrit en Paula. En geweldig voortgezet is door de kinderen. Ik heb het op afstand altijd bewonderd. Want daar komt heel wat voor kijken hoor om zo,n bedrijf gezond te houden. En zij houden een heel groot deel van Nederland schoon. Complimenten hoor jongens. Geweldig. Groetjes van een stille bewonderaar.

Beoordeel Auto- en Scheepssloperij Treffers B.V.

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?