/assets/img/header-08.jpg

Autodemontagebedrijf J.M. Kuik

Dit bedrijf claimen

Het autodemontagebedrijf J.M. Kuik is gevestigd in Hilversum en is daar te vinden in buurtschap Egelshoek. De sloperij is dus erg centraal gelegen in Nederland, in de provincie Noord-Holland, waardoor het erg goed bereikbaar is. Het bedrijf is opgericht in april 2013 en is nog jong in de sector van sloperijen. Je kunt hier terecht als je je auto wil verkopen. Daarnaast zijn er ook tweedehands hands autobanden en auto onderdelen te verkrijgen. Heb je toch liever splinternieuwe onderdelen nodig? Ook dan zit je hier goed. Deze sloperij is gespecialiseerd in onderdelen van het merk Mercedes, vanaf het bouwjaar 1966 tot aan de auto’s van nu. Het bedrijf heeft altijd interesse in je oude auto en zelfs als deze helemaal kapot is,, is deze sloperij er nog in geïnteresseerd.

Autodemontagebedrijf J.M. Kuik

Bedrijfsgegevens

Autodemontagebedrijf J.M. Kuik
Statenweg 4 6
1213RB Hilversum
KvK: 32045779
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Maandag
  9:00 - 12:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontagebedrijf J.M. Kuik

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt