/assets/img/header-08.jpg

Autosloopbedrijf Het Gooi

Dit bedrijf claimen

Autosloperij Het Gooi is een autosloop waar je terecht kunt met je sloopauto. Het bedrijf is centraal gevestigd in Nederland, namelijk in Hilversum. Als je auto niet meer door de APK heen komt, de kosten van reparatie te hoog zijn of als je auto door een ongeluk heel veel schade heeft opgelopen, kun je hier terecht. Omdat er in sloopauto’s nog een hoop goede onderdelen zitten, worden de auto's gedemonteerd. Deze tweedehands onderdelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen, waardoor je een hoop kosten kunt besparen bij het repareren van je auto. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan onderdelen van verschillende merken, zoals banden, velgen, accu’s en radio’s. Deze onderdelen worden gekeurd en daarna netjes gesorteerd, waardoor je snel op de hoogte bent of het juiste onderdeel op voorraad is. Wil je van je auto af? Als je je sloopauto inlevert, krijg je meestal een vergoeding en direct een vrijwaringsbewijs. Je kunt hier bovendien terecht voor reparaties, APK en montage.

Autosloopbedrijf Het Gooi

Bedrijfsgegevens

Autosloopbedrijf Het Gooi
Statenweg 3
1213RB Hilversum
KvK: 32056292
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  9:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autosloopbedrijf Het Gooi

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Autosloperijen in de buurt