Schaap/Bron Autodemontage B.V.

Op bedrijventerrein Sewei in Joure is Schaap/Bron Autodemontage B.V. gevestigd. Deze onderneming beschikt over een ruim terrein waar ruimte is voor diverse auto’s die gebruikt worden voor het demonteren van bruikbare onderdelen en materialen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de demontage van merken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Onderdelen die afkomstig zijn van schadeauto’s, sloopauto’s en afgekeurde auto’s en die bruikbaar, worden geïnspecteerd. Als de onderdelen of materialen nog goed zijn, dan worden ze opgeslagen in het magazijn. Van daaruit worden ze verkocht om een tweede leven te krijgen. Schaap/Bron Autodemontage B.V. is aangesloten bij de ARN (Auto Recycling Nederland) en demonteert auto’s volgens de regels en eisen die door deze organisatie zijn gesteld. Dit betekent dat alle bruikbare materialen en onderdelen van een voertuig gerecycled worden of worden klaargemaakt voor hergebruik. Hierbij wordt rekening gehouden met het milieu. Het bedrijf is tevens aangesloten bij Stiba, de brancheorganisatie voor demontagebedrijven in Nederland. Hiermee laat zij zien dat onderdelen op een eerlijke en transparante manier weer aan de man worden gebracht. Naast het demonteren van voertuigen voert het bedrijf ook APK keuringen en onderhoud uit. Voor het uitvoeren van APK keuringen en voor het afgeven van vrijwaringsbewijzen is de autosloperij door de RDW erkend.

Bedrijfsgegevens

Schaap/Bron Autodemontage B.V.
Firmawei 6
8501XL Joure
KvK: 01067675
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Schaap/Bron Autodemontage B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Dinsdag
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 12:30
13:30 - 18:00
Zaterdag
8:30 - 12:30
13:30 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Schaap/Bron Autodemontage B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Schaap/Bron Autodemontage B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.