Autohandel Remmers

In het zuiden van Nederland, in de provincie hoofdstad van Limburg, in de plaats Maastricht is de autosloperij Autohandel Remmers gevestigd. Deze kleine autosloop in de wijk Buitenwijk Zuidoost heeft gemiddeld zo'n 40 auto's op voorraad die klaar staan om gedemonteerd te worden. Op het terrein van de Autohandel Remmers is bovendien een opslag voor tweedehands auto onderdelen te vinden. Het bedrijf verkoopt vooral tweedehands en gebruikte auto onderdelen afkomstig uit auto's van allerlei automerken. Na demontage en testen worden de auto onderdelen in het magazijn geplaatst. U kunt hier terecht als u op zoek bent naar gebruikte deuren, spatborden, motorkleppen, achterkleppen, assen, sturen, ophangingen, schokbrekers, motoren, sloten, trekhaken, koplamp-units, achterlicht-units, knipperlichten of banden. Wil je van je oude auto of sloopauto af? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de Autohandel Remmers. Met hun sloopauto ophaaldienst bedienen ze de hele regio van zuid Limburg. Woon je in de buurt, maar dan in Duitsland of België? Ook dan ben je aan het juiste adres. Wil je alleen onderhoud laten plegen, een onderdeel laten monteren of een reparatie laten uitvoeren? Autohandel Remmers kan het allemaal voor je verrichten.

Bedrijfsgegevens

Autohandel Remmers
Hubert van Doornelaan 21
6229VJ Maastricht
KvK: 14620276
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autohandel Remmers

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autohandel Remmers heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autohandel Remmers

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.