Alma Autodemontage

In het Friese plaatsje Nijeholtpade is Alma Autodemontage gevestigd. Deze autosloperij is actief in noord Nederland en is door de RDW erkend als demontagebedrijf. Alma Autodemontage is aangesloten bij de branchevereniging voor demontage bedrijven Stiba, is lid van Auto Recycling Nederland (ARN) en heeft een KZD ** certificering (Kwaliteit Zorg Demontage). Door het bedrijf worden auto’s gekocht die schade hebben of die klaar zijn voor de sloop. In de werkplaats worden de sloopauto's gedemonteerd. Dit gebeurt volgens de richtlijnen die door ARN zijn opgesteld. Op het buitenterrein staan altijd auto's klaar om gesloopt te worden. Dit zijn auto’s van allerlei merken. Nadat de schadelijke stoffen uit het voertuig zijn gehaald, worden de auto’s ontdaan van bruikbare onderdelen. Deze onderdelen worden gecontroleerd. Zijn er geen defecten en is er geen schade, dan krijgt het onderdeel een label met voertuiginformatie. De onderdelen worden in het magazijn opgeslagen en verkocht. Overige materialen die na demontage overblijven worden zoveel als mogelijk gerecycled. Je kunt bij Alma Autodemontage ook terecht voor het laten uitvoeren van een APK keuring, voor onderhoud van jouw auto en voor reparaties.

Bedrijfsgegevens

Alma Autodemontage
Binnenweg 26
8475EG Nijeholtpade
KvK: 01122149
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Alma Autodemontage

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:30
Dinsdag
8:30 - 17:30
Woensdag
8:30 - 17:30
Donderdag
8:30 - 17:30
Vrijdag
8:30 - 17:30
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Alma Autodemontage heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Alma Autodemontage

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.