De Boer Auto onderdelen

De Boer Auto onderdelen in Stadskanaal is het adres voor het kopen van nieuwe of gebruikte onderdelen van auto’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s en sloop auto’s die vervolgens gedemonteerd worden. De onderdelen en materialen die van de auto’s af komen worden zorgvuldig gecontroleerd en getest, zodat zoveel mogelijk materialen en onderdelen kunnen worden gerecycled. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen is De Boer Auto onderdelen aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN) en Stiba. De voertuigen worden op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier gesloopt volgens regels en eisen die door deze organisaties zijn opgesteld. Dit houdt in dat zoveel mogelijk onderdelen worden gedemonteerd, gecontroleerd, getest en klaar gemaakt voor hergebruik. Deze onderdelen kunnen dan vervolgens te koop worden aangeboden. Andere materialen worden zoveel mogelijk gerecycled. De Boer Auto onderdelen is KZD *** gecertificeerd (KwaliteitsZorg Demontage). De onderdelen die na demontage van een voertuig vrij zijn gekomen worden geregistreerd en in het magazijn geplaatst, klaar voor de verkoop. Er worden gegevens opgeslagen als het bouwjaar, merk, type van de auto, kilometerstand en de schade die het voertuig heeft geleden. De Boer Auto onderdelen is een door de RDW erkende onderneming. Dit betekent dat het bedrijf een erkend demontagebedrijf van voertuigen is en dat De Boer Auto onderdelen gemachtigd is om RDW vrijwaringsbewijzen af te geven bij de overname van een sloop auto of een schade auto. De autosloperij beschikt over een terrein waarop auto’s van verschillende merken klaar staan voor demontage.

Bedrijfsgegevens

De Boer Auto onderdelen
Industriestraat 22
9502EJ Stadskanaal
KvK: 02328146
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Boer Auto onderdelen
De Boer Auto onderdelen

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Woensdag
9:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Donderdag
9:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 12:15
12:45 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 12:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
m.kamron
23-03-2022, 23:16

Beoordeel De Boer Auto onderdelen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB