Gebr. Netten & Zn.

Gebr. Netten & Zn. is een metaal- en autorecyclingsbedrijf. Mocht je auto niet meer rijden en rijp zijn voor de sloop, dan kun je er bij deze sloperij terecht. Het demontagebedrijf haalt alle bruikbare onderdelen uit de auto en biedt ze opnieuw te koop aan. Gebr. Netten & Zn. is een door de RDW erkend sloopbedrijf, waardoor je er direct een vrijwaringsbewijs ontvangt als je je oude auto hebt ingeleverd. Mocht je je oude auto hebben ingeleverd en op zoek zijn naar een betrouwbare occasion, dan kun hier terecht voor een groot aantal tweedehands auto’s. Heb je een grote hoeveelheid aan oud ijzer thuis liggen? Dan kun je het hier inleveren. Je ontvangt hiervoor een vergoeding. Als de hoeveelheid schroot die je wilt inleveren te groot is om zelf te komen brengen, dan kan het ijzer op locatie worden opgehaald. Eventueel plaatsen ze op afspraak een gratis container.

Bedrijfsgegevens

Gebr. Netten & Zn.
Koegorsstraat 9
4538PK Terneuzen
KvK: 21016836
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Gebr. Netten & Zn.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 18:00
9:00 - 15:00
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gebr. Netten & Zn. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Gebr. Netten & Zn.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.