Autodemontage Firma v. Zutphen

In Veghel, in de provincie Noord-Brabant, kun je terecht bij Autodemontage Firma van Zutphen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het demonteren van voertuigen en de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Hiervoor beschikt het bedrijf over een zeer ruim terrein waar altijd auto’s van verschillende merken op voorraad staan. Demontage gebeurt in de goed ingerichte werkplaats van het bedrijf volgens de regels van het ARN (Auto Recycling Nederland), waarbij Autodemontage Firma v. Zutphen is aangesloten. Alle bruikbare onderdelen worden gecontroleerd. Op een label worden gegevens over het onderdeel bewaard, om aan te duiden van welk merk en type auto het onderdeel afkomstig is. Vervolgens worden de onderdelen vanuit het magazijn van het bedrijf verkocht. De verkoop van deze onderdelen gebeurt tegen eerlijke prijzen. Omdat Autodemontage Firma v. Zutphen is aangesloten bij Stiba, ontvang je meestal garantie op de aankopen die je doet. Om de voorraad onderdelen op peil te houden worden sloopauto's en schadeauto's ingekocht. Meestal ontvang je een vergoeding. De autosloperij is door de RDW erkend en is daarom bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Ben je op zoek naar onderdelen voor een bepaald merk of type, dan kun je op locatie langsgaan bij of telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Het bedrijf is actief in de regio V
eghel.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Firma v. Zutphen
Udenseweg 5
5464VA Veghel
KvK: 16025111
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontage Firma v. Zutphen

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 18:00
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
8:30 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Jan van der Heijden
07-03-2019, 20:46
Vandaag mijn gereedsschapkoffer opgehaald bij de Firma v Zutphen. Was hem kwijt, had hem laten liggen op het terrein. Na +/- 10 Dagen begon ik me te herrineren dat ik de koffer misschien op het sloopterrein achtergelaten had. Dit was het geval en heb mijn koffer netjes terug gekregen. Ze hadden hem zelfs bij de kachel gezet. Mannen SUPER bedankt.

Beoordeel Autodemontage Firma v. Zutphen

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?