/assets/img/header-08.jpg

Autodemontage Firma v. Zutphen

Dit bedrijf claimen

In Veghel, in de provincie Noord-Brabant, kun je terecht bij Autodemontage Firma van Zutphen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het demonteren van voertuigen en de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Hiervoor beschikt het bedrijf over een zeer ruim terrein waar altijd auto’s van verschillende merken op voorraad staan. Demontage gebeurt in de goed ingerichte werkplaats van het bedrijf volgens de regels van het ARN (Auto Recycling Nederland), waarbij Autodemontage Firma v. Zutphen is aangesloten. Alle bruikbare onderdelen worden gecontroleerd. Op een label worden gegevens over het onderdeel bewaard, om aan te duiden van welk merk en type auto het onderdeel afkomstig is. Vervolgens worden de onderdelen vanuit het magazijn van het bedrijf verkocht. De verkoop van deze onderdelen gebeurt tegen eerlijke prijzen. Omdat Autodemontage Firma v. Zutphen is aangesloten bij Stiba, ontvang je meestal garantie op de aankopen die je doet. Om de voorraad onderdelen op peil te houden worden sloopauto's en schadeauto's ingekocht. Meestal ontvang je een vergoeding. De autosloperij is door de RDW erkend en is daarom bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Ben je op zoek naar onderdelen voor een bepaald merk of type, dan kun je op locatie langsgaan bij of telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Het bedrijf is actief in de regio V eghel.

Autodemontage Firma v. Zutphen

Bedrijfsgegevens

Autodemontage Firma v. Zutphen
Udenseweg 5
5464VA Veghel
KvK: 16025111
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 - 18:00
 • Dinsdag
  8:30 - 18:00
 • Woensdag
  8:30 - 18:00
 • Donderdag
  8:30 - 18:00
 • Vrijdag
  8:30 - 18:00
 • Zaterdag
  8:30 - 15:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Autodemontage Firma v. Zutphen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

07-03-2019, 14:46

Vandaag mijn gereedsschapkoffer opgehaald bij de Firma v Zutphen. Was hem kwijt, had hem laten liggen op het terrein. Na +/- 10 Dagen begon ik me te herrineren dat ik de koffer misschien op het sloopterrein achtergelaten had. Dit was het geval en heb mijn koffer netjes terug gekregen. Ze hadden hem zelfs bij de kachel gezet. Mannen SUPER bedankt.

Autosloperijen in de buurt