Verberk Autodemontage

Verberk Autodemontage in Uden is een gespecialiseerd bedrijf voor het demonteren van auto’s, exporteren van auto’s en onderdelen en het verkopen van tweedehands auto onderdelen. De onderneming is lid van het ARN, Auto Recycling Nederland. Dit betekent dat voertuigen worden gedemonteerd volgens de door het ARN gestelde regels en eisen. Een auto wordt dan eerst van alle schadelijke stoffen ontdaan en daarna worden de onderdelen vakkundig uit het voertuig gehaald. Onderdelen die nog goed zijn worden getest en gecontroleerd en klaargemaakt om weer te worden verkocht. Op deze manier worden voertuigen milie vriendelijk gedemonteerd en kunnen bruikbare materialen een tweede leven krijgen. Je vindt Verberk Autodemontage in de wijk Liessent in Uden. Van hieruit bediend de onderneming de omliggende regio met plaatsen als Veghel, Den Bosch, Nijmegen en Oss. Het bedrijf verkoopt auto onderdelen en schadeauto’s van verschillende merken. Verberk Autodemontage is voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van onderdelen en voertuigen van het merk Ford. Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel voor een Ford of een andere auto, dan is de voorraad vaak online te controleren. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Voor de opslag van gedemonteerde en gekeurde onderdelen beschikt het bedrijf over een magazijn van waaruit de verkoop plaats vindt. Ook kunnen er op het terrein tientallen auto’s gestald worden die klaar zijn voor demontage of sloop. Naast dat Verberk Autodemontage aangesloten is bij de ARN is het bedrijf ook KZD gecertificeerd. Dit toont aan dat er volgens de wettelijke regels en milieu eisen wordt gewerkt.

Bedrijfsgegevens

Verberk Autodemontage
Nijverheidsstraat 1
5405AJ Uden
KvK: 57552908
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Verberk Autodemontage

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 18:00
Dinsdag
8:30 - 18:00
Woensdag
8:30 - 18:00
Donderdag
8:30 - 18:00
Vrijdag
8:30 - 18:00
Zaterdag
8:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
F Kuiper
21-05-2020, 11:55
Via onderdelenlijn.nl kwam ik in contact met Verberk autodemontage te Uden.
Na telefonisch goed en vriendelijk geholpen te zijn, had ik het onderdeeltje wat ik zocht via post.nl de volgende dag al in huis. Ik ben zeer tevreden.

Beoordeel Verberk Autodemontage

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?