Kimco Auto- en Scooter Demontage

Op bedrijventerrein de Liede in Vijfhuizen is Kimco Auto- en Scooter Demontage gevestigd. Deze onderneming is gespecialiseerd in het demonteren van scooters en auto’s voor onderdelen. Voertuigen met schade of sloopvoertuigen kunnen door Kimco Auto- en Scooter Demontage worden overgenomen waarna de auto’s en scooters worden gedemonteerd. Onderdelen die nog bruikbaar zijn worden gecontroleerd en verkocht voor een aantrekkelijke prijs en andere bruikbare materialen worden klaargemaakt voor recycling. Het bedrijf is door de RDW erkend als demontagebedrijf en is bevoegd voor het afgeven van RDW vrijwaringsbewijzen bij overname van een voertuig. Ook is de onderneming aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland) en SRN (Scooter Recycling Nederland). Het demonteren van voertuigen gaat dan ook volgens de normen en regels die door deze organisaties gesteld en gehandhaafd worden. verder beschiktde autosloperij over een KZD * (KwaliteitsZorg demontage) certificering. Voor de demontage van voertuigen beschikt het bedrijf over een ruim terrein met daarop gevestigd een werkplaats. In deze werkplaats worden voertuigen op een vakkundige en zo milieuvriendelijk mogelijke manier gedemonteerd. Bruikbare onderdelen worden getest en vervolgens opgeslagen in een magazijn. Deze onderdelen van scooters en auto’s kunnen vervolgens door klanten worden gekocht. Het bedrijf beschikt over een groot terrein waar standaard tientallen auto’s en tientallen brommers, scooters en bromfietsen op voorraad staan die gebruikt worden voor onderdelen. Het bedrijf is actief in de regio Amsterdam en Haarlem.

Bedrijfsgegevens

Kimco Auto- en Scooter Demontage
Motorweg 3
2141DD Vijfhuizen
KvK: 34065657
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kimco Auto- en Scooter Demontage

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 16:30
Dinsdag
8:00 - 16:30
Woensdag
8:00 - 16:30
Donderdag
8:00 - 16:30
Vrijdag
8:00 - 16:30
Zaterdag
9:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
ED Stui
01-02-2022, 18:28
Ike Kreps
07-09-2021, 14:40

Beoordeel Kimco Auto- en Scooter Demontage

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.