/assets/img/header-08.jpg

Japoto - K.J. Roggen

Dit bedrijf claimen

In Wirdum, even ten noord westen van de stad Groningen, is Japoto - K.J. Roggen gevestigd. Deze onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto onderdelen die afkomstig zijn van Japanse en Koreaanse auto’s. De onderdelen worden van auto’s gedemonteerd die bij het bedrijf zijn aangeleverd of zijn ingekocht. De autosloop is een door de RDW erkend demontage bedrijf en beschikt over de bevoegdheid voor het afgeven van RDW vrijwaringsbewijzen waarmee de verzekeringen en belastingen van een auto kunnen worden stopgezet bij overname van het voertuig. Japoto - K.J. Roggen is daarnaast aangesloten bij branche organisatie voor demontagebedrijven STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Voertuigen die bij Japoto gedemonteerd worden, worden gedemonteerd volgens de eisen die door deze organisaties worden gehandhaafd. Dit betekent dat er zoveel mogelijk bruikbare onderdelen van een auto af gehaald moeten worden voor recycling. Onderdelen worden gecontroleerd en op een transparante en eerlijke manier te koop aangeboden. Dit houdt ook in dat er vaak garantie op de onderdelen gegeven wordt door Japoto. Het bedrijf beschikt over een ruim terrein waar Japanse en Koreaanse auto’s opgeslagen staan die gedemonteerd kunnen worden. Dit gebeurt in de werkplaats waarna onderdelen vervolgens in een magazijn worden opgeslagen voor de verkoop. Er wordt door het bedrijf vrijwel altijd 3 maanden garantie op tweedehandse auto onderdelen gegeven.

Japoto - K.J. Roggen

Bedrijfsgegevens

Japoto - K.J. Roggen
Stadsweg 37
9917PV Wirdum
KvK: 02038592
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Werkzaamheden

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 - 17:30
 • Dinsdag
  8:30 - 17:30
 • Woensdag
  8:30 - 17:30
 • Donderdag
  8:30 - 17:30
 • Vrijdag
  8:30 - 17:30
 • Zaterdag
  9:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Japoto - K.J. Roggen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

06-11-2019, 04:29

Ben hier goed geholpen! Ze waren vergeten het gevraagde te demonteren zodat ik het die zaterdag daarop niet kon meenemen. Ze boden mij aan om het de volgende week op te sturen zonder verzendkosten,top!!

Autosloperijen in de buurt