Autosloperij de Sluis

Autosloperij de Sluis is gevestigd op bedrijventerrein Ruigoord in Amsterdam. Het bedrijf is gelegen vlakbij de A5 en beschikt over een ruim eigen terrein. Op dit terrein staan tientallen voertuigen van verschillende merken klaar om gedemonteerd te worden. Je kunt bij deze autosloop terecht als je in het bezit bent van een oude auto met schade of een sloopauto. Deze kunnen door het bedrijf worden overgenomen tegen een vergoeding. De auto zal dan door de monteurs van Autosloperij de Sluis vakkundig worden gedemonteerd. Bruikbare onderdelen worden van de auto afgehaald en getest. Als deze onderdelen goed genoeg blijken voor hergebruik, dan worden ze te koop aangeboden. Autosloperij de Sluis is een door de RDW erkende onderneming voor het demonteren van voertuigen. Daarom is het bedrijf door de RDW bevoegd tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Bij de overname van een sloopauto of een schadeauto ontvang je van het bedrijf een vrijwaringsbewijs. Hiermee kan worden aangetoond dat jij niet langer de eigenaar van het voertuig bent en dat de verzekeringen niet meer betaald hoeven te worden. Ben je op zoek naar onderdelen voor jouw auto, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Je weet dan zeker of een onderdeel op voorraad is, voordat je een bezoek brengt.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij de Sluis
Heining 41
1047AZ Amsterdam
KvK: 33201095
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij de Sluis
Autosloperij de Sluis

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij de Sluis heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij de Sluis

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.