/assets/img/header-08.jpg

Autosloperijen Amsterdam

Een overzicht van autosloperijen in regio Amsterdam, Noord-Holland. Kies een gewenste autosloperij of autosloop uit de lijst die gespecialiseerd is in de verkoop van gebruikte, tweedehands en sloopauto onderdelen of in de inkoop van sloopauto's, schadeauto's en tweedehands auto's (ook zonder apk keuring). Wilt u uw auto, camper, vrachtwagen of brommobiel snel en eenvoudig verkopen aan een demontagebedrijf in de buurt, deze zelf wegbrengen of liever laten ophalen? Kies dan voor een autodemontagebedrijf of autosloperij in de omgeving van Amsterdam en ontvang een vergoeding voor uw oude of kapotte auto.

U kunt terecht bij een van de autosloperijen als u woont in een van de 8 stadsdelen die zijn opgesplitst in bijna 500 buurten en wijken, zoals: Bijlmer, Bos en Lommer, Buitenveldert / Zuidas, Centrum, Centrum-Oost, Centrum-West (zoals de Grachtengordel en de Jordaan), De Aker, Sloten en Nieuw Sloten, De Pijp / Rivierenbuurt, Gaasperdam / Driemond, Geuzenveld, Slotermeer en Sloterdijken, IJburg / Eiland Zeeburg, Indische Buurt / Oostelijk Havengebied, Noord, Oost, Osdorp, Oud Zuid, Oud-Noord, Oud-Oost, Oud-West / De Baarsjes, Slotervaart, Watergraafsmeer, West, Westerpark, Westpoort, Zuid-Oost.

Zoekt u liever naar bedrijven in een andere plaats? U vindt hier alle bedrijven in Noord-Holland.

U kunt er ook voor kiezen om direct uw sloopauto te verkopen en op te laten halen door de Sloopauto Ophaaldienst van Autosloperijen.nl. Wij kunnen uw auto gratis ophalen in Amsterdam. Neem telefonisch contact op of maak een terugbelafspraak. Wilt u direct een tweedehands auto onderdelen offerte aanvragen? Dat kan via de Onderdelenlijn! Vul uw kenteken in en druk op verzenden.

Wij kunnen u helpen met de inkoop van auto's van eigenlijk alle merken, zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen en Volvo.

 • Filtermogelijkheden
Sloopauto verkopen Amsterdam

De Sloopauto Ophaaldienst

Actief in Amsterdam. Altijd een vergoeding en gratis ophalen.

06-40719624 Bel mij op

Gebruikte auto onderdelen Amsterdam

Gratis onderdelen offerte aanvragen.

Autosloop aanmelden?

Wilt u uw autosloperij, autodemontagebedrijf of auto-onderdelenbedrijf vermelden op Autosloperijen.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

Nieuw in Amsterdam

 1. Amsterdam, Noord-Holland
  10-09-2018
 2. Amsterdam, Noord-Holland
  29-08-2018
 3. Amsterdam, Noord-Holland
  29-08-2018

Beoordelingen Amsterdam

Steden in Noord-Holland

 1. 18 Vijfhuizen, Noord-Holland
 2. 5 Heerhugowaard, Noord-Holland
 3. 3 Amstelveen, Noord-Holland
 4. 3 Amsterdam, Noord-Holland
 5. 3 Den Helder, Noord-Holland

Autosloop aanmelden Amsterdam

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een sloperij.

Bent u autosloperij eigenaar en wilt u klanten bereiken in Amsterdam? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Autosloperijen.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.