Opbroek Demontage B.V.

Opbroek Demontage B.V. is in 1975 opgericht en is een dochteronderneming van Opbroek Recycling B.V. Het bedrijf staat in de regio van Haelen bekend als een betrouwbare en vakkundige onderneming. Door deze autosloperij worden schadeauto’s, sloopauto’s en afgekeurde auto’s ingekocht van zowel particulieren als bedrijven. De voertuigen worden gedemonteerd op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. De onderdelen die van deze voertuigen afkomstig zijn en die nog goed voor gebruik zijn worden getest en vervolgens verkocht via Opbroek Autoparts. De onderdelen die bij deze onderneming te koop zijn, zijn van alle denkbare merken auto’s. Het bestellen van onderdelen kan telefonisch, online of lokaal in de vestiging in Haelen. Opbroek Demontage B.V. is een door de RDW erkende onderneming en mag daardoor vrijwaringsbewijzen afgeven. Het bedrijf is ook aangesloten bij STIBA, de brancheorganisatie voor demontage bedrijven en bij de ARN, Auto Recycling Nederland. Voertuigen worden dan ook volgens de regels en eisen die deze organisatie stellen gedemonteerd, de onderdelen worden gecontroleerd en vervolgens op een eerlijke en transparante wijze verkocht. De autosloperij is gevestigd op het industrieterrein van Haelen vlakbij Roermond. Van hieruit bedient het bedrijf de hele regio. Bovendien beschikt ze over een terrein waar tientallen auto’s opgeslagen staan die gebruikt kunnen worden voor onderdelen. Materialen die niet meer bruikbaar zijn worden zoveel mogelijk gerecycled. Bij Opbroek Demontage B.V. kun je als particulier of als zakelijke klant terecht voor het aanleveren van schade en sloopvoertuigen en voor het aanschaffen van tweedehands auto onderdelen.

Bedrijfsgegevens

Opbroek Demontage B.V.
Windmolenven 34
6081PK Haelen
KvK: 12062717
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Opbroek Demontage B.V.
Opbroek Demontage B.V.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
8:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Opbroek Demontage B.V. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Opbroek Demontage B.V.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.