Auto-sloperij Janssen Venlo

Autosloperij Janssen is te vinden in het Limburgse Venlo. Het bedrijf is sinds 1970 actief en is gevestigd op bedrijven terrein Trade Port West. Van daaruit is de onderneming actief in de hele provincie Limburg. Je kunt bij deze autosloop terecht voor het kopen van gebruikte auto onderdelen en voor de verkoop van een sloopauto. Autosloperij Janssen Venlo is door de RDW erkend en is bevoegd om vrijwaringsbewijzen af te geven. De onderneming koopt voertuigen met schade en defecten, sloopauto’s en afkeurde auto’s. De auto's worden gestald op het terrein buiten de werkplaats. Op dit terrein staan altijd voertuigen van allerlei merken. De auto’s worden in de werkplaats vakkundig uit elkaar gehaald. Bruikbare onderdelen worden geïnspecteerd en opgeslagen in het magazijn van het bedrijf. De onderdelen krijgen een label met gegevens. Dit is informatie over het merk, het type, de schade, het bouwjaar en de kilometerstand van het voertuig. Vervolgens worden de onderdelen verkocht aan consumenten en bedrijven. Ben je in het bezit van een sloopvoertuig, dan kan deze door het bedrijf worden opgehaald op locatie. Je ontvangt meestal een vergoeding en een vrijwaringsbewijs. Daarmee kan worden getoond dat jij niet langer de eigenaar van het voertuig bent.

Bedrijfsgegevens

Auto-sloperij Janssen Venlo
Livingstoneweg 6
5928LP Venlo
KvK: 12038827
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Auto-sloperij Janssen Venlo
Auto-sloperij Janssen Venlo

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:30 - 17:00
Dinsdag
9:30 - 17:00
Woensdag
9:30 - 17:00
Donderdag
9:30 - 17:00
Vrijdag
9:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 14:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Auto-sloperij Janssen Venlo heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Auto-sloperij Janssen Venlo

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.