J. & F. van Esch

Een stukje buiten de plaats Weert in de provincie Limburg is de onderneming van J. & F. van Esch gevestigd. Dit bedrijf is gericht op het demonteren en slopen van voertuigen voor onderdelen en materialen. Bij deze autosloperij kun je terecht voor het kopen van onderdelen. De onderneming heeft standaard enkele tientallen voertuigen op voorraad die klaar staan voor de verkoop of sloop. Het bedrijf beschikt over een eigen sleepdienst voor het ophalen van voertuigen met schade. Voor het overnemen van een auto wordt meestal een vergoeding betaald. De auto’s worden gedemonteerd op een professionele manier waarbij alle bruikbare onderdelen ter beschikking komen voor de verkoop. Deze onderdelen worden eerst gecontroleerd en geïnspecteerd. Je kunt bij J. & F. van Esch ook terecht voor het kopen van autobanden. De onderdelen die er verkocht worden zijn afkomstig van alle merken auto’s. Bij de overname van een voertuig en ontvang je een RDW vrijwaringsbewijs. Het bedrijf is een door de RDW erkend bedrijf voor de demontage van voertuigen en daardoor bevoegd tot het afgeven van RDW vrijwaringsbewijzen.

Bedrijfsgegevens

J. & F. van Esch
Roeventerpeelweg 3
6004PH Weert
KvK: 13027035
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

J. & F. van Esch

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

J. & F. van Esch heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel J. & F. van Esch

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.