Autodemontage J. & W. van Esch

Autodemontage J. & W. van Esch is te vinden in de Limburgse plaats Weert. Deze onderneming houdt zich bezig met de verkoop van gebruikte auto onderdelen. De onderdelen die bij dit bedrijf verkocht worden, zijn afkomstig van schadeauto’s en sloopvoertuigen die in de werkplaats van het bedrijf gedemonteerd worden. Autodemontage J. & W. van Esch is een begrip in de regio en bestaat al sinds 1973. Het bedrijf beschikt over een ruim terrein waar altijd auto’s van allerlei automerken staan. De autosloperij koopt schadeauto’s en sloopauto’s in. Het bedrijf beschikt over een eigen ophaaldienst waarmee de voertuigen op locatie kunnen worden opgehaald. Omdat Autodemontage J. & W. van Esch door de RDW erkend is als demontagebedrijf, is het bedrijf ook bevoegd tot het uitgeven van vrijwaringsbewijzen. Wanneer een auto door deze autosloop wordt ingekocht, dan ontvang je als verkoper meestal een vergoeding en een vrijwaringsbewijs, waarmee je kunt aantonen dat jij niet meer de eigenaar bent. De ophaaldienst is meestal kosteloos. Ben je op zoek naar (originele) tweedehands onderdelen voor jouw auto en wil je liever niet de prijs van nieuwe onderdelen betalen? Dan kun je telefonisch of op locatie onderdelen van allerlei merken kopen bij Autodemontage J. & W. van Esch. De onderdelen kunnen worden verzonden naar elk adres in Nederland.

Bedrijfsgegevens

Autodemontage J. & W. van Esch
Roeventerpeelweg 7
6004PH Weert
KvK: 58253963
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autodemontage J. & W. van Esch

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autodemontage J. & W. van Esch heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autodemontage J. & W. van Esch

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB