Autoservice Beco

Autoservice Beco in Heerhugowaard is actief in de regio rondom Alkmaar. Dit bedrijf beschikt over een eigen afdeling waar auto’s gedemonteerd worden voor onderdelen. Deze onderdelen worden na controle in het ruime magazijn van het bedrijf geplaatst en worden van daaruit verkocht. Voor het demonteren van auto’s is Autoservice Beco aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Dit betekent dat het bedrijf handelt volgens de eisen en regels die door deze organisatie worden gesteld. Er wordt voornamelijk rekening gehouden met het milieu en wordt er voor gezorgd dat zoveel mogelijk materialen en onderdelen gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Na demontage worden onderdelen eerst grondig gecontroleerd en getest, voordat ze verkocht kunnen worden. Na goedkeuring krijgen ze een label met de nodige informatie en worden ze opgeslagen. Autoservice Beco koopt auto’s in die niet meer door de keuring komen, die ernstige schade hebben en die gesloopt moeten worden. Deze voertuigen worden op het terrein van het bedrijf geplaatst, waar naast een werkplaats ook plek is voor tientallen voertuigen. De auto’s die bij deze autosloperij worden gedemonteerd zijn van allerlei merken. Je kunt bij deze autosloop dan ook terecht voor de aanschaf van gebruikte originele onderdelen van vrijwel alle merken auto’s. Wanneer een voertuig door Autoservice Beco wordt overgenomen, ontvang je van het bedrijf een vrijwaringsbewijs. Autoservice Beco is door de RDW erkend als demontagebedrijf. Je kunt hier ook terecht voor het laten keuren (apk) van je auto.

Bedrijfsgegevens

Autoservice Beco
de Overtoom 16
1703RE Heerhugowaard
KvK: 37069125
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autoservice Beco

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Tijdeman
06-02-2021, 20:19
2e hands auto gekocht. Vriendelijk personeel. Na constatering van wat mankementen goed geholpen. Je kan hier met een gerust hart een auto kopen.
Erik
15-08-2020, 13:53

Beoordeel Autoservice Beco

Uw beoordeling:
(Sloop)auto verkopen?