Autosloperij Molshoek V.O.F.

Autosloperij Molshoek V.O.F. in Hellevoetsluis is een door de RDW erkende onderneming voor het demonteren van voertuigen. Dit betekent dat het bedrijf bevoegd is door de RDW tot het afgeven van vrijwaringsbewijzen. Autosloperij Molshoek V.O.F. houdt zich bezig met het demonteren van voertuigen en het verkopen van gebruikte auto onderdelen. De onderdelen zijn afkomstig van auto’s die schade hebben, afgekeurd zijn of klaar zijn voor de sloop. Bij het inkopen van de voertuigen geeft het bedrijf dan een vrijwaringsbewijs af. Autosloperij Molshoek V.O.F. is aangesloten bij ARN (Auto Recycling Nederland). Het demonteren van voertuigen verloopt volgens de regels die door deze organisatie zijn opgesteld. Dit betekent dat een voertuig in de werkplaats eerst van gevaarlijke stoffen wordt ontdaan en daarna begint men aan de demontage. Onderdelen worden zoveel mogelijk van auto’s afgehaald en klaar gemaakt voor hergebruik. Deze onderdelen gekeurd en opslagen in een magazijn. Vervolgens worden ze te koop aangeboden. Wil je een voertuig aan deze autosloop verkopen? Autosloperij Molshoek V.O.F. haalt auto's op met een eigen ophaaldienst. Het bedrijf is actief in de regio Voorne, Putten en Rozenburg. Je vindt deze onderneming op bedrijven terrein Ijzerenbrug in Hellevoetsluis. Voor het kopen van onderdelen bij Autosloperij Molshoek V.O.F. is het maken van een telefonische afspraak aan te raden. Je kunt hier ook terecht als je op zoek bent naar een geschikt occasion.

Bedrijfsgegevens

Autosloperij Molshoek V.O.F.
Marconiweg 78 80
3225LV Hellevoetsluis
KvK: 24234067
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Autosloperij Molshoek V.O.F.
Autosloperij Molshoek V.O.F.

Werkzaamheden

Openingstijden

Maandag
8:30 - 17:00
Dinsdag
8:30 - 17:00
Woensdag
8:30 - 17:00
Donderdag
8:30 - 17:00
Vrijdag
8:30 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Autosloperij Molshoek V.O.F. heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Autosloperij Molshoek V.O.F.

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.